Sikker kørselstræning for små cyklister

Sikker kørselstræning for små cyklister
Sikker kørselstræning for små cyklister

Der blev afholdt sikker kørselstræning i Sunçiçek Bicycle Valley for børn, der er interesserede i cykling, som en del af den europæiske mobilitetsuge den 16.-22. September.


Begivenhederne arrangeret af Sakarya Metropolitan Municipality Department of Youth and Sports Services inden for rammerne af den europæiske uges mobilitet fortsætter. Den nuværende del af aktiviteterne, organiseret i koordination med Sakarya Cyclists Association og Sakarya Cycling and Outdoor Sports Association, blev afholdt i Ayçiçek Bicycle Valley. Et stort antal unge sportsfans deltog i programmet, hvor der blev afholdt sikre køreuddannelser for børn.

Begivenheder fortsætter indtil 22. september

I erklæringen fra Direktoratet for ungdoms- og sportsservices, ”Siden 2002 er den europæiske mobilitetsuge regelmæssigt fejret hvert år mellem 16. og 22. september inden for rammerne af et andet tema. Temaet for 2020 er blevet bestemt som "Zero Emission Mobility for All". Derfor fejrer vi mobilitetsugen i vores cykelby Sakarya med forskellige aktiviteter. Mens vi opfordrer især borgere og børn til at cykle, lærer vi dem også at bruge cykler korrekt og sikkert. I dag tilbyder vi sikker køreuddannelse af vores ekspert undervisere. Vores aktiviteter fortsætter i forskellige dele af byen indtil tirsdag den 22. september ”.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar