Social afstandsansøgning i offentlige transportkøretøjer i Ankara

Social afstandsansøgning i offentlige transportkøretøjer i Ankara
Social afstandsansøgning i offentlige transportkøretøjer i Ankara

Ankara Metropolitan Municipality fortsætter med at træffe yderligere foranstaltninger for at omorganisere passagerkapaciteten i offentlig transport for at forhindre stigningen i Covid-19-sager. I EGO-busser, ANKARAY og Metro, der betjener hovedstaden, placeres gulvklistermærker for at sikre, at passagererne forlader mindst 1 meters afstand til hinanden.


Ankara Metropolitan Kommune tog skridt til at begrænse antallet af stående passagerer og genbestemme passagerkapaciteten i offentlige transportkøretøjer, der betjener i hovedstaden i tråd med den beslutning, der blev truffet af provinshygiejnestyrelsen.

Mens generaldirektoratet for EGO træffer yderligere foranstaltninger for at mindske risikoen for overførsel af coronavirusepidemien, er det begyndt at placere klistermærker på offentlige transportkøretøjer, der tilhører EGO for at sikre, at den sociale afstand opretholdes, og borgerne overholder reglen på mindst 1 meter.

PRIORITET OFFENTLIG SUNDHED

Det sigter mod at sikre, at passagerer overholder reglerne for social afstand ved at øge bevidstheden takket være gulvklistermærkerne, der er placeret på offentlige transportbiler, der bruges af hovedstadsborgerne.

Zafer Tekbudak, vicegeneraldirektør for EGO, erklærede, at det daglige desinfektionsarbejde i offentlige transportkøretøjer også fortsætter for folkesundheden og gav følgende oplysninger om den nye forordning:

”Som generaldirektoratet for EGO har vi truffet nogle nye foranstaltninger i vores offentlige transportkøretøjer med beslutning fra provinshygiejnestyrelsen. Efter begrænsningen af ​​antallet af stående passagerer med den nye beslutning begyndte vi at anbringe de klistermærker (klistermærker), vi havde lavet for at beskytte den sociale afstand for vores borgere, der rejser, mens de står på gulvet i vores busser med intervaller i overensstemmelse med den sociale afstand. Vi begyndte at klæbe klistermærker til alle vores 1547 busser tilknyttet EGO på en måde for at opretholde den sociale afstand, og vi vil gennemføre den på meget kort tid. "

Serdar Yeşilyurt, leder af afdelingen for transportplanlægning og jernbanesystemer under EGO's generaldirektorat, understregede, at implementeringen er vigtig for folkesundheden og foretog følgende evalueringer:

”Med instruktionerne fra vores Ankara Metropolitan borgmester Mr. Mansur Yavaş og ordrer fra vores General Manager med beslutningen fra Provincial Hygiene Board nummereret 2020/71 begyndte vi at sætte etiketter på vores tog for at identificere 50 procent af stående passagerer og vise deres placering. Med disse mærker reducerede vi vores togkapacitet fra 342 til 192. Mens vi normalt har brug for at tage 150 passagerer, lavede vi en ordning for 95 passagerer i henhold til beslutningen fra provinshygiejnemyndigheden. Vi anmoder vores passagerer, der ikke kan udskrive de placerede tags, om at vente på et andet tog. Om nødvendigt sender vi yderligere tog. "chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar