Sovesal kommer til dem, der undgår isolation

Sovesal kommer til dem, der undgår isolation
Sovesal kommer til dem, der undgår isolation

I henhold til cirkulæret, der sendes af indenrigsministeriet til 81 provinsstyrelser, vil folk, der overtræder isolationsbetingelserne derhjemme, gennemføre deres karantæneprocesser i sovesale eller vandrerhjem. Ansøgningen gælder også for dem, der opholder sig midlertidigt, der ikke har mulighed for at opfylde isolationsbetingelserne. Ledelsen af ​​sovesale og vandrerhjem, der skal tildeles til isolation, vil blive udført med de nuværende ledere under generel koordinering af en lokal administrativ myndighed.


Folk, der overtræder denne regel, vil blive indgivet en strafferetlig klage i overensstemmelse med artikel 195 i TCK, selvom de skal være isoleret i deres hjem. Disse mennesker vil blive udsat for obligatorisk isolation ved at blive overført til sovesale eller vandrerhjem af guvernørskabet for at fuldføre isolationsprocessen.

Ministeriet til 81 provinsstyrelser "Isolering i sovesale og vandrerhjem" sendte et cirkulær om emnet. I cirkulæret blev det anført, at det er vigtigt at overholde de trufne foranstaltninger og de fastlagte regler for effektivt at fortsætte kampen mod coronavirusepidemien i den kontrollerede sociale livsperiode.

Med cirkulærer, der tidligere er sendt til guvernørskaber Det blev anført, at der er blevet bestemt et effektivt opfølgnings- og kontrolsystem for personer, der har været i kontakt med mennesker, der tilbringer deres isolationsprocesser i deres hjem (undtagen i tilfælde med en alvorlig sygdomsforløb), der viser symptomer på sygdommen eller som er blevet diagnosticeret i overensstemmelse hermed.

På den anden side i isolering af mennesker med en diagnose af Covid-19 eller med kontakt på steder som områder, hvor sæsonbetonede landbrugsarbejdere er beskyttet, byggepladser; Det blev anført, at der var stødt på forskellige vanskeligheder på grund af den midlertidige karakter af disse steder og den manglende mulighed for at give isolationsforhold. I cirkulæret blev det også bemærket, at på trods af vejledning og inspektioner foretaget gennem Provincial / District Outbreak Control Centers, var det forstået, at nogle mennesker, der fik en isoleringsbeslutning i modstrid med forholdsreglerne og forlod deres boliger, risikerer folkesundhed og får sygdommen til at blive overført til andre mennesker.

Inden for anvendelsesområdet for bestemmelsen om "dem, der er syge eller mistænkes for at være syge" i artikel 1593 i folkesundhedsloven nr. 72, er de trufne foranstaltninger anført som følger:

Ifølge dette

1- Steder som sovesale / vandrerhjem vil blive bestemt af guvernørerne for at bestå / gennemføre isolationsprocesserne for mennesker, der opholder sig midlertidigt, der overtræder isolationsbetingelserne eller ikke har mulighed for at give isolationsbetingelser.

2- Sovesale eller vandrerhjem, der skal tildeles guvernørskaber af de relevante ministerier, fungerer i henhold til følgende opgavedeling:

  • Ledelsen af ​​sovesalene eller vandrerhjemmene vil blive leveret af de nuværende ledere under den generelle koordinering af en lokal guvernør, der udnævnes af guvernøren.
  • Disse sovesalers eller vandrerhjemmes personalebehov vil blive dækket ved at tildele personale fra andre offentlige institutioner og organisationer, hvis det er nødvendigt af guvernørerne.
  • AFAD vil imødekomme alle former for rengøringstjenester og andre logistiske behov på sovesale eller vandrerhjem.
  • Ernæringsbehovet for de personer, der besluttes at blive isoleret i sovesalene eller vandrerhjemmene og det tildelte personale, vil blive dækket af Den Røde Halvmåne under koordinering af AFAD.
  • Tilstrækkeligt sundhedspersonale vil blive tildelt af guvernørerne til at observere sundhedstilstanden for dem, der besluttes at blive udsat for isolation i sovesale eller vandrerhjem, til at koordinere deres henvisning til sundhedsinstitutioner, når det er medicinsk nødvendigt, og for at sikre, at det tildelte personale arbejder i overensstemmelse med de foranstaltninger, der er bestemt til bekæmpelse af epidemien.
  • Ingen besøgende accepteres på sovesale eller vandrerhjem.
  • Sikkerheden på sovesale og vandrerhjem opretholdes 24 timer i døgnet under tilsyn af den lokale myndighed, og der vil blive tildelt tilstrækkeligt sikkerheds- / retshåndhævende personale til dette.
3- Selvom der er truffet en beslutning om isolering hjemme / på bopæl, arbejder landbrugs- og bygningsarbejdere i midlertidige og sæsonbetonede job og isolering af forskellige årsager
mennesker, der ikke har en passende bolig til at gennemgå deres proces De placeres i sovesale eller vandrerhjem, der er tildelt dem af guvernørskabet, og isolationsperioden vil være afsluttet her. Disse menneskers mad- og opholdsomkostninger under deres isolering vil blive dækket af guvernørskabet.
4- Mennesker, der handler på forskellige måder mod isoleringsbeslutningen, især for at forlade deres hjem som et resultat af de inspektioner, der blev foretaget, når de skulle være isoleret derhjemme;
  • Nødvendige administrative handlinger vil blive truffet inden for rammerne af vores interessecirkulærer, og der indgives en strafferetlig klage i overensstemmelse med artikel 195 i TCK.
  • Derudover sendes det til sovesale eller vandrerhjem for at gennemføre isoleringsprocessen af ​​guvernørskabet og underlagt obligatorisk isolering.

Nødvendige beslutninger truffet af guvernøren / distriktsguvernørerne inden for rammerne af de ovennævnte principper vil blive taget hurtigst muligt i overensstemmelse med artikel 27 og 72 i den generelle sundhedslov. Der vil ikke være nogen forstyrrelse i applikationen, ingen klager vil blive forårsaget. Nødvendige retssager vil blive indledt inden for anvendelsesområdet for artikel 195 i den tyrkiske straffelov vedrørende etablering af administrative handlinger i overensstemmelse med de relevante artikler i den almindelige hygiejnelov og den kriminelle adfærd hos dem, der ikke overholder de trufne beslutninger.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar