Specielle bymøbler til jordskælvspark fra ISTON

Specielle bymøbler til jordskælvspark fra ISTON
Specielle bymøbler til jordskælvspark fra ISTON

ISTON, et datterselskab af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), producerede bymøbler til parker organiseret som jordskælvsindsamlingsområder.


IMM tog en flerdimensionel tilgang til jordskælvens virkelighed i Istanbul og startede installationen af ​​nye bymøbler i "Jordskælvsparkerne i Istanbul", som det annoncerede i oktober 2019 og åbnede for byens tjeneste i sidste måned. Bymøbler designet af İBB datterselskab İSTON blev produceret specielt til jordskælv.

GRUNDLÆGGENDE BEHOV betragtes

Bymøbler designet til at tjene efter et muligt jordskælv har flere funktioner i logistiske, tekniske og sociale aspekter. Jordskælvet bymøbler, detaljeret ved at tage hensyn til de grundlæggende behov, der kan opstå efter katastrofen, blev udviklet til at imødekomme kommunikation, belysning, opbevaring, sociale og fysiologiske behov.

I denne sammenhæng smarte bymøbler med solenergi, opladnings- og belysningsenheder; Bænke og WC-enheder, der muliggør opbevaring af katastroferelaterede behov (telte, tæpper osv.), Materialer med lang holdbarhed blev produceret. Derudover blev pavilloner placeret for at imødekomme sociale behov.

Samtidig blev legepladser fornyet, så jordskælvsparkerne kan bruges effektivt før katastrofen. Det var rettet mod at bidrage til parkens bæredygtighed ved hjælp af genbrugte skraldespande.

Fortsat sit design og F & U-undersøgelser inden for dette felt, fortsætter İSTON med at producere produkter, der understøtter liv i katastrofesituationer med hensyn til produktsortiment og funktionalitet.

OM JORDSKÆLVSPARKER

Bymøbler, der er specielt produceret til jordskælv, blev først placeret i Ataşehir Deniz Gezmiş og Topkapı jordskælvsparker, som blev taget i brug af IMM-afdelingen for jordskælvsrisikostyring og byforbedring i august. Deniz Gezmiş Earthquake Park blev bygget med en kapacitet til at rumme 500-700 mennesker efter katastrofen, og Topkapı Earthquake Park med en kapacitet til at rumme 5.000 mennesker efter katastrofen.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar