Størrelsen af ​​verdens droneleder i Kina vil stige til $ 8.75 mia

Størrelsen af ​​verdens droneleder i Kina vil stige til $ 8.75 mia
Størrelsen af ​​verdens droneleder i Kina vil stige til $ 8.75 mia

I de senere år er interessen for droner, hvis anvendelsesområde gradvist udvidet og spillet en kritisk rolle i pandemiperioden, øget. Ifølge eksperter søger Kina nu at spille en dominerende rolle i verdens pilotløse flysystemsindustri efter lanceringen af ​​sin første internationale norm for industrien. Den nye norm, ledet af Kina, er for kategorisering og klassificering af pilotløse civile flysystemer, som er grundlaget for sikre driftsprotokoller for droneindustrien.


Ifølge data fra International Data Corp er Kina nu leder af det civile dronerum med DJI, som er den største producent og kontrollerer mere end 70 procent af den globale industri.

Tallene fra Ministeriet for Industri og Informationsteknologi viser, at dronemarkedet vil vokse med 40 procent hvert år i Kina med en produktionsværdi på 60 milliarder yuan (8,75 milliarder dollars) ved udgangen af ​​dette år.

Shu Zhenjie, vicechefingeniør for China Aero-Polytechnology Establishment AVIC, som er det grundlæggende forskningsinstitut, der etablerer normer for forsvar og luftfartsprocedurer, sagde, at de nødvendige godkendelser og den anden internationale norm for disse systemer blev opnået efter cirka 2,5 års studier. Det Forenede Kongerige havde etableret den første norm på dette område i slutningen af ​​sidste år.

For tre år siden lancerede Kina en plan for udvikling af en ny generation af kunstig intelligens. Dette gjorde udviklingen af ​​dronesystemer til en national prioritet og banede vejen for landet til at sigte mod at blive en global leder inden for kunstig intelligens inden 2030.

Udviklingen af ​​droneindustrien fik yderligere fart under COVID-19-udbruddet; Fordi i denne periode blev droner mere og mere brugt som grundlæggende værktøjer til levering og transport af medicinske ressourcer og sprøjtning af desinfektionsmidler til byerne i landet.

Hibya News Agency



chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar