Supportplatform til kunstig intelligensprojekter fra SSB: DATA BAND

Supportplatform til kunstig intelligensprojekter fra SSB: DATA BAND
Supportplatform til kunstig intelligensprojekter fra SSB: DATA BAND

Ansøgninger om kandidatmærker til DATA HANDLE Data Labelling Platform, som snart tages i brug af SSB, er startet.


Præsidentskabets forsvarsindustri Præsident Prof. Dr. İsmail Demir: "Vi inviterer vores unge til at være en del af vores kunstige intelligensprojekter"

Ansøgninger om kandidatmærker til DATA HANDLE Data Labelling Platform, som snart vil blive taget i brug af formandskabet for forsvarsindustrien, er startet.

Med platformen sigter det mod at indhente de taggede data, der kræves i kunstig intelligens-projekter, især i forsvarsindustrien, som en crowd-sourcet indsamling af mærkede datasæt i en enkelt kilde, hvilket forhindrer dannelsen af ​​datacentre alene og øger tid og arbejdsstyrkens effektivitet i projekter. Rå billed- eller tekstdata alene giver ikke mening i kunstig intelligensprojekter. For at disse data skal skabe værdi, skal de mærkes, så de kan bruges af kunstig intelligensalgoritmer. At øge mængden og nøjagtigheden af ​​de taggede data påvirker direkte succesen med det udviklede kunstige intelligensprojekt.

DATAHÅNDTERING I datamærkningsplatformen vil enkeltpersoner blive involveret i vores formandskabs kunstige intelligensaktiviteter ved at mærke data. Enhver borger, der ønsker at mærke, skal ansøge om en kandidatmærkning ved at udfylde formularen til ansøgning på verikovani.ssb.gov.tr. Efter evalueringsprocessen vil de, der har bestået træningen og testene, der skal tages på platformen, blive godkendt og begynde at mærke i Data Hive.

Præsidentskabets forsvarsindustri Præsident Prof. Dr. İsmail Demir fremsatte følgende forklaring om emnet: “DATA HANDLE Data Labeling Platform vil skabe pålidelige og verificerede mærkede datasæt som et resultat af mærkningsprocessen, hvilket i væsentlig grad vil bidrage til kunstig intelligensapplikationer, der skal udvikles i vores land. Vi opfordrer især vores unge, der er interesseret i dette felt, til at være en del af vores kunstige intelligensprojekter ved at søge på denne platform. Deltag i dette projekt, lad kunstig intelligens lære af dig. "chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar