Stop og fodgængerløftere holder sig rene i Kocaeli

Stop og fodgængerløft holder sig rene i Kocaeli

Det faktum, at stop og gågader, der ofte bruges i offentlig transport, er rene, er af stor betydning i den pandemiperiode, vi befinder os i. I denne sammenhæng udfører Kocaeli Metropolitan Kommunes parker og haver afdelingsteams rengøringsarbejde ved gågader og offentlige transportstop hver uge.

FRA ÇAYIROVA TIL İZMİT FRA KANDIRA TIL KARAMÜRSEL


Mens alle borgere fra syv til halvfjerds benytter stoppesteder med offentlig transport, anvendes gågader elevatorer generelt af ældre og handicappede borgere. Kocaeli Metropolitan-hold rengøres ofte ved stoppesteder med offentlig transport med overfartselevatorer brugt af borgere fra Çayırova til İzmit og fra Kandıra til Karamürsel. Hygiejnen ved stop og elevatorer sikres i rengøringsarbejderne og borgernes sundhed er beskyttet.

SLETTER MED DESINFEKTIONSMIDDEL

Inden for rensearbejdet renser holdene først stop og elevatorer med rengøringsmiddel. Efter rengøringsmiddel aftørres bås og elevatorer med desinfektionsmiddel for at sikre hygiejne, så viraerne forsvinder. Holdene rengør også affaldet omkring stationen og stationen i overensstemmelse med rengøringsarbejdet. Kocaeli Metropolitan Municipality har udført rengørings- og desinfektionsmiddelapplikationer i mange områder i byen siden den første dag i Covid-19-udbruddet.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar