Sundhedsrapporter fra kroniske patienter, der slutter fra 1. januar, vil være gyldige

Sundhedsrapporter fra kroniske patienter, der slutter fra 1. januar, vil være gyldige
Foto: Ministeriet for familie-, arbejds- og sociale tjenester

Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester, inden for rammerne af socialsikringsinstitutionens foranstaltninger i kampen mod COVID-19, "I normaliseringsprocessen udløb sundhedsrapporter og recepter fra vores kroniske patienter fra 1. januar indtil en anden meddelelse." sagde.

Ingen ordinære ordninger er nødvendige


Minister Selçuk sagde: "Vores patienter, der modtager medicin og medicinske forsyninger baseret på en medicinsk rapport på grund af deres kroniske sygdom, behøver således ikke have en ny recept." brugte udtrykkene.

SSI til dækning af omkostninger til medicin og medicinsk udstyr

Minister Selçuk gentog, at forpligtelsen for kroniske patienter og personer i højrisikogruppen til at ansøge om, at sundhedsudbydere skal få recept, midlertidigt fjernes, og gentog minister Selçuk, at udgifterne til medicin og medicinske forsyninger vil blive dækket af Social Security Institution i denne periode. I denne sammenhæng sagde minister Selçuk, at medicin, der tidligere er givet i en måned, fortsat vil blive givet kvartalsvis.

Minister Selçuk mindede også om, at de rapporter, der er registreret i MEDULA-systemet fra 1. januar 2020, vil være gyldige til at imødekomme medicinbehovet hos vores borgere med kroniske sygdomme og dem, der anses for at have administrativ orlov på grund af kronisk sygdom.

På den anden side vil de nuværende rapporter om patienter med en midlertidig invaliditetsrapport om handicappede og ældre pensioner og hjemmeplejehjælp fortsat være gyldige indtil en anden meddelelse.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar