T-shirt Coronavirus Awareness Event i Ankara

T-shirt Coronavirus Awareness Event i Ankara
T-shirt Coronavirus Awareness Event i Ankara

Ankara Metropolitan Municipality, for at henlede opmærksomheden på de stigende Covid-19 sager, på 5 punkter i hovedstaden, “Opmærksomhed mod Coronavirus! Den distribuerede tusindvis af t-shirts og masker med ordene "Mask-Distance-Cleaning". Ankara Metropolitan Kommunes borgmester Mansur Yavaş afgav en erklæring på de sociale medier og opfordrede til "Kom med vores t-shirts frivilligt på dig, lad os styrke vores kamp mod epidemien sammen".


T-shirts blev designet af Ankara Metropolitan Municipality for at øge bevidstheden om coronavirusepidemien. “Opmærksomhed mod Coronavirus! Tusinder af T-shirts med ordene "Mask-Distance-Cleaning" blev uddelt til borgerne i hovedstaden.

Beboere i Başkent viste stor interesse for t-shirts og masker, der blev distribueret foran AŞTİ, Dikimevi ANKARAY Station, Batıkent Metro Station og foran Hacı Bayram-I Veli-moskeen og Güvenpark. Mens det anføres, at distributionen af ​​t-shirts fortsætter i en uge, afgav borgmester i Ankara Metropolitan, Mansur Yavaş, en erklæring på de sociale medier og opfordrede til "Kom med vores t-shirts frivilligt, lad os styrke vores kamp mod epidemien sammen."

UDbrud ADVARSEL FRA ANKARA KAPITAL TIL HOVEDSTADERNE

Ankara Metropolitan Municipality Police Department Head Mustafa Koç, der deltog i begivenheden i Kızılay Güvenpark, sagde, at Metropolitan Municipality's kamp mod coronavirus fortsætter intensivt.

Udtalte, at de ønskede at øge bevidstheden blandt borgerne med de distribuerede t-shirts, Koç mindede om, at stigningen i Covid-19 sager nåede kritiske dimensioner og sagde:

”Som Ankara Metropolitan Municipality fordoblede vi alle vores tiltag på grund af stigningen i epidemiens spredningshastighed. Vi udfører arbejdspladsinspektioner ved at tage vores kommunes læger og arbejdsmiljøeksperter med os. Vi yder maske og desinfektionsmiddel support til vores borgere. I dag, 'Attention Against Coronavirus', som blev bygget af vores Metropolitan Municipality! Vi bringer vores t-shirts sammen med befolkningen i Başkent på 5 punkter i Ankara. Vi råder vores borgere til at undgå overfyldte miljøer, til at bære deres masker kontinuerligt og overholde personlig hygiejne. Vi vil lykkes sammen, og '6 millioner et hjerte' vil redde Ankara fra denne sygdom "

KAMPANJEN ER NÅDET FORMÅL

Başkent-beboere i alle aldre, fra 7 til 70, iført t-shirts distribueret til støtte for kampagnen, henledte opmærksomheden på vigtigheden af ​​foranstaltninger i pandemiprocessen og oplevede farverige øjeblikke med opmærksomhedsaktivitet.

Befolkningen i Başkent, der købte maskerne og T-shirts, der blev distribueret af Ankara Metropolitan Municipality i 5 forskellige steder i byen, hvor befolkningstætheden er høj, takkede Metropolitan for ansøgningen. I erklæringen om, at den menneskelige faktor spillede en vigtig rolle i spredningen af ​​epidemien, delte Başkents folk deres tanker med følgende ord:

 • Kürşat Arif Emir: ”Jeg fandt bevidsthedskampagnen udført af Metropolitan Municipality mod coronavirusepidemien meget nyttig. Især efter at coronavirus er steget markant i Ankara, vil sådanne undersøgelser tiltrække folks opmærksomhed. Jeg har ikke til hensigt at tage T-shirten af, og jeg vil informere mine venner om at købe den. Tak skal du have."
 • Sanmak Necla: ”Jeg kunne godt lide t-shirts fra Metropolitan Municipality, der vil øge bevidstheden om coronavirusudbruddet. Tilfældene er steget i Ankara, jeg tror, ​​bevidstheden vil stige, hvis alle bærer disse t-shirts og rejser. "
 • Elif Aydemir: ”Jeg kunne virkelig godt lide t-shirts, der var forberedt på at henlede opmærksomheden på coronavirus. Jeg vil bære denne t-shirt i mit daglige liv. Jeg takker Metropolitan Kommune. "
 • Ryd løve: ”Jeg vil bære en t-shirt meget godt i min hverdag og bidrage til bevidsthed. Det var meget nyttigt at distribuere masker med ham, tak. "
 • Beyza Strand: ”Jeg kan virkelig godt lide Metropolitan Kommunes bevidsthedsstudier. I de sidste måneder har han også arbejdet med at forebygge vold mod kvinder. Jeg takker vores præsident meget for hans arbejde. "
 • Mücahit Saraçoğlu: ”Vi så, at Metropolitan Kommune distribuerede t-shirts for at øge bevidstheden, og vi købte den. Jeg kan virkelig godt lide Metropolitan Kommunes arbejde mod coronavirusepidemien. Vi takker dig. "
 • Eray Şahin: ”Mansur Præsidents opmærksomhedsarbejde mod coronavirus har været meget godt. Det distribueres til alle. Mange tak. Metropolitan Kommune gør sit bedste for at forhindre, at epidemien spredes. Vi skal gøre vores del og være opmærksom på advarslerne mod epidemien. "
 • Halil Dağaşan: ”Først og fremmest vil vi gerne takke vores Ankara Metropolitan borgmester Mansur Yavaş, der forberedte en så meningsfuld kampagne. Vi ønsker, at vores land skal slippe af med denne problemer så hurtigt som muligt. Vi ønsker vores borgere at være opmærksomme på regler for social afstand, hygiejne og maske. "
 • Timur Varol: ”Jeg så den bevidsthedskampagne, som Ankara Metropolitan Municipality promoverede på AŞTİ. Det er et rigtig flot arbejde. Denne kampagne, som han forberedte på at advare folk og samfund mod denne virus, er meget glædeligt for os. Borgmesteren i Ankara Metropolitan Municipality, Mr. Mansur Yavaş, har styret pandemiprocessen meget godt siden starten. Jeg vil gerne takke vores præsident, Mansur Yavaş, for hans tjenester som borgere. "
 • Tülay Osmanoğulları: ”Jeg kunne virkelig godt lide bevidsthedskampagnen udarbejdet af Ankara Metropolitan Municipality. Folk skal være opmærksomme på coronavirus. Alle kommuner bør udføre sådanne tjenester. Jeg vil gerne takke vores præsident Mansur Yavaş for hans tjenester. "
 • Sami Tek: ”Jeg kom fra Erzurum. Jeg følger på afstand, Mansur-præsident. Det var et godt arbejde at øge bevidstheden, jeg lykønsker. En velgennemtænkt applikation, der gør folk glade. Jeg vil bære t-shirten, når jeg er kommet til min hjemby, og jeg vil fortælle det til alle. "
 • Ali Savaş:”Vi takker Metropolitan Kommune for denne organisation. Jeg håber, det bliver effektivt. Vi ønsker, at vores borgere skal være følsomme. Vi bør ikke forvente alt fra staten. En lille smule, vi er nødt til at handle ansvarligt. Hvis vi følger disse regler, forhindrer vi spredning af virussen på kortere tid. "
 • Mustafa Saygili: "Jeg købte en T-shirt, og jeg var tilfreds med denne service. Det er en applikation, som folk vil huske. Jeg blev også inficeret med Covid-19-virussen. Denne proces var meget vanskelig for mig og min familie. Folk bør ikke tage pandemien let. Jeg vil gerne takke vores kommune for at styre denne proces godt. "
 • Bahri Uysal: ”Først og fremmest tak til vores kommune. Det har været en god service at støtte folk og henlede opmærksomheden under denne pandemiproces. Jeg vil også bære det meget kærligt og opbevare det som en souvenir. "
 • Gul Turkmen: ”Jeg er tilfreds med denne ansøgning. Vores kommune skal fortsætte denne form for arbejde, og det øger moral for folket. Jeg tror, ​​folk vil være mere opmærksomme ved at se disse T-shirts. ”
 • Ömer Beyazıtoğlu: ”Jeg håber, at folk vil følge disse regler. Hvis alle ikke behøver at overholde disse regler, vil denne sygdom formere sig. Vores læger kan ikke længere gå hjem, men de fleste mennesker har masker på arme og hager. Derfor har denne kampagne fra Metropolitan Municipality været god, tak. "
 • Ülkünur Karadaş: ”Først og fremmest vil jeg gerne takke vores Metropolitan Kommune. Alle skal være forsigtige i denne vanskelige proces. Dette har været en rigtig god bevidsthedsøvelse. "
 • Cemalettin Özbek: ”Mansur-præsident og hans team har arbejdet meget godt siden dette coronavirusudbrud. Igen har de lavet en dejlig ansøgning. Jeg takker dem. Jeg ville ønske, at andre kommuner ville arbejde sådan. "
 • Fatih Arslan: ”Det er en meget flot applikation. Især for nylig er antallet af tilfælde af coronavirus steget, og social afstand, maskeregler er ikke blevet fulgt. Jeg vil gerne takke vores Metropolitan Kommune og dem, der har bidraget. "
 • Devran Eren: ”Jeg takker Metropolitan Kommune for oprettelsen af ​​et sådant projekt. Jeg synes, det er et projekt, der understreger, at folk skal handle. Tak for masken og T-shirten. "


chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar