T-shirts med opmærksomhed mod Coronavirus tiltrækker intens interesse i Ankara

T-shirts med opmærksomhed mod Coronavirus tiltrækker intens interesse i Ankara
Bevidsthedst-shirts mod Coronavirus tiltrækker intens interesse i Ankara

Udarbejdet af Ankara Metropolitan Municipality for at henlede opmærksomheden på de stigende Covid-19 sager i hovedstaden, “Opmærksomhed mod Coronavirus! T-shirts med ordene "Mask-Distance-Cleaning" tiltrak borgerne stor opmærksomhed. AŞTİ, Dikimevi ANKARAY Station, Batıkent Metro Station og Hacı Bayram-ı Veli-moskeen og Güvenpark, der bruges i vid udstrækning af befolkningen i hovedstaden efter distributionen i Mamak, Pursaklar, Polatlı, Beypazarı, Çubuk, Elmadağ, Kızılcaham, Akol T-shirts og masker blev distribueret.


T-shirts designet af Ankara Metropolitan Municipality for at øge bevidstheden om coronavirusepidemien fik fulde karakterer fra Başkent-folk. “Opmærksomhed mod Coronavirus! Tusinder af t-shirts, der læser "Mask-Distance-Cleaning" AŞTİ, Dikimevi ANKARAY Station, Batıkent Metro Station og foran Hacı Bayram-I Veli-moskeen og Güvenpark, nu Mamak, Pursaklar, Polatlı, Beypazarı, Çubuk, Elmadağ, Kızıcba og det blev distribueret i Xinjiang.

Borgerne støttede også kampagnen efter opkald fra borgmester i Ankara Metropolitan Kommune, Mansur Yavaş, fra hans sociale mediekonti: "Kom med vores t-shirts frivilligt, lad os styrke vores kamp mod epidemien sammen".

T-SHIRTS MED VIDENSKAB VEDDELES TIL ALLE DISTRIKTER

I en erklæring om, at der er truffet mange foranstaltninger med alle midler som Metropolitan Kommune inden for rammerne af bekæmpelse af epidemien, erklærede lederen for Metropolitan Kommunes politidepartement Mustafa Koç, at de vil sikre, at den bevidsthedskampagne, der iværksættes, også når ud til alle distrikter:

”Som Metropolitan Kommune fortsætter vi vores kamp på alle områder parallelt med stigningen i udbredelsen af ​​coronavirusepidemien med alle kommunens midler. Vi designede t-shirts med temaet "Opmærksomhed mod coronavirus" af vores kommune for at øge bevidstheden blandt vores borgere. Vi distribuerede tusinder af dem i fem centre. Vi afsluttede også vores distribution på Mamak og Pursaklar-pladsen. Vi når vores andre distrikter fra Nallıhan til Şereflikoçhisar. Vi kræver, at vores borgere bruger disse T-shirts og øger deres opmærksomhed lidt mere. "

"VI OPFORDRER ALLE TIL AT VÆRE følsomme"

Koç understregede, at foranstaltningen starter med os selv, og at det er vigtigere end noget andet at være opmærksom på personlig hygiejne og sagde:

”Vi opfordrer alle til at undgå folkemængder, opretholde sociale afstande, bruge masker og bortskaffe behørigt brugte masker. Personlig renlighed er altafgørende. Hvis vi holder afstanden, vil afstandene bringe os tættere på, og hvis vi holder af vores personlige hygiejne, vil vi forhindre spredning af epidemien. Vi opfordrer alle til at være følsomme. Vi sigter mod, at disse t-shirts tjener dette formål og øger bevidstheden. "

Veda Oğan, direktøren for politiafdelingen, sagde, at værkerne fortsætter uafbrudt under pandemiprocessen, følgende oplysninger:

”Vi distribuerer vores t-shirts for at tiltrække opmærksomhed for at skabe social bevidsthed i hele Ankara. Vi modtager meget god feedback fra borgerne. Vi tror, ​​vi vil overvinde denne vanskelige proces sammen. "

ET EKSEMPEL PÅ KAMPANJEN FRA METROPOLITAN TAGER FULDT BEMÆRKNING

Başkent-beboere i alle aldre, fra 7 til 70, der var tilfredse med kampagnen og iført de distribuerede t-shirts, takkede Büyükşehir for opmærksomhedsundersøgelsen, der henledte opmærksomheden på stigningen i coronavirusepidemien.

Hovedstadens folk delte deres tanker om kampagnen mod epidemien med følgende ord:

 • Melek Balaban: ”Det var et meget gennemtænkt arbejde. Jeg er meget tilfreds. Tak fordi du tænkte på os. "
 • Evren Gürcan: ”Det var en gennemtænkt applikation. Tak til alle for deres anstrengelse. "
 • Barış Aykut Gökdemir: ”Jeg har fulgt arbejdet i Metropolitan Municipality siden begyndelsen af ​​coronavirus. Dette var en god bevidsthedsøvelse. Jeg troede, det var en første i Tyrkiet. Jeg vil gerne takke Mansur-præsident og hans team for projekterne mod coronavirusepidemien. "
 • Kutlay Sivri: ”Det har været en meget vellykket oplysningskampagne. Jeg er taxahandler, jeg bruger denne t-shirt i mit køretøj. Vi takker vores præsident for det udførte arbejde. "
 • Gül Seher Kaçar: ”Det var et fremragende arbejde. Et passende program til bevidstgørelse. Mansur, jeg takker vores præsident meget. Vi er en meget følsom borgmester, Ankaras stemme er vores stemme, jeg er glad for, at vi gør det. "
 • Ali Koca: ”Det har været et meget vellykket arbejde, vi er glade. Alle har brug for at beskytte sig mod virussen. Tak skal du have."
 • Zeynep Temel: ”Jeg tror ikke, at nogen er klar over, hvor farlig virussen er. Dette var en meget god begivenhed. På denne måde bliver folk opmærksomme på begivenhedens alvor. Jeg vil gerne takke Ankara Metropolitan Municipality for denne kampagne. Jeg håber, at folk forstår, hvad det er meningen at blive fortalt. "
 • Selami Özcan:”Vi takker Mansur-præsident. Denne bevidsthed måtte skabes. Som nævnt på T-shirten er afstand og maske meget vigtige. Uanset hvad der er nødvendigt for vores helbred, skal vi følge reglerne sammen. "
 • Huseyin Zeybek: ”Mange tak, Metropolitan Kommune leverer god service. Vi er meget tilfredse med Metropolitan Municipality. "
 • Furkan Kara: ”Jeg tror, ​​at denne oplysningskampagne vil være effektiv. Folk har nu brug for at følge reglerne for social afstand. Jeg takker Metropolitan Kommune meget. "
 • Yasemin Duran: ”Det er rart, at vores kommune tænker på os. Jeg tror, ​​at denne aktivitet vil øge bevidstheden. Metropolitan Kommune gør sit bedste for os, vi takker dig. "
 • Stående kran: ”Det var en meget god bevidsthedsøvelse. Coronavirusepidemien har spredt sig meget i Pursaklar. Mansur-præsident gjorde et godt stykke arbejde, tak. "
 • Gokmen Kilic: ”Jeg synes, at sådanne undersøgelser bør gøres mere udbredte. Jeg takker vores kommune. "
 • Bülent Sarı: ”Det var en god applikation. Jeg bor i Tyskland. Jeg har ikke set en sådan undersøgelse. Mange tak. "
 • Anıl Olcay: ”Jeg er meget tilfreds med vores Metropolitan borgmester. Jeg takker dig meget for din følsomhed. "
 • Mehmet Guner: ”Borgerne skal være mere forsigtige. Denne organisation er også meget god. "
 • Tuner Açıkgöz: "Mange tak. Jeg sætter pris på de leverede tjenester. Jeg håber, at folk vil være opmærksomme nu. "
 • Satı Biçer: ”Det er en meget flot applikation. Jeg tror, ​​det vil være effektivt. Jeg tror, ​​de passer til den sociale afstand. Tak til Mansur-præsident. "
 • Emine Ayan: ”Vi prøver at hjælpe så meget som muligt ved at bevare vores sociale afstand. Jeg tror, ​​at denne praksis også vil øge bevidstheden. "
 • Anıl Olcay: ”Jeg er meget tilfreds med vores Metropolitan borgmester. Jeg takker dig meget for din følsomhed. "
 • Mehmet Guner: ”Borgerne skal være mere forsigtige. Denne organisation er også meget god. "
 • Tuner Açıkgöz: "Mange tak. Jeg sætter pris på de leverede tjenester. Også folk, hvis Gud vil, skal være opmærksomme.
 • Satı Biçer: ”Det er en meget flot applikation. Selvfølgelig tror jeg, det vil være effektivt. Jeg tror, ​​de passer til den sociale afstand. Tak til præsidenten, Mansur. "
 • Emine Ayan: ”Vi prøver at hjælpe så meget som muligt ved at bevare vores sociale afstand. Jeg tror, ​​at denne praksis også vil øge bevidstheden. "
 • Hüseyin Unal: "Tak til vores præsident Mansur Yavaş, der distribuerede t-shirts til os i dag."
 • Akif Erder:'' Vi skal bære en maske for at beskytte mod coronavirusepidemien. Jeg vil gerne takke Ankara Metropolitan Municipality og vores borgmester Mansur Yavaş, som startede et sådant bevidsthedsprojekt, der overvejede borgernes sundhed og distribuerede t-shirts. ''
 • Macit Korkmaz:'' Jeg vil gerne takke Ankara Metropolitan borgmester Mansur Yavaş, der arbejder med borgernes sundhed i tankerne og designet t-shirts for at øge bevidstheden mod coronavirusepidemien. Må Allah være på vores vegne. ''
 • Yusuf Duran: "Tak til vores bedstefar Mansur, der distribuerede os masker og t-shirts."
 • İsmet Damar:'' Jeg kunne virkelig godt lide de t-shirts, Ankara Metropolitan havde forberedt sig på at henlede opmærksomheden på coronavirusepidemien. Mange tak for de masker, der er distribueret for vores helbred. Jeg er meget tilfreds med vores Mansur-præsident. ''
 • Cemil Akyuz:'' Jeg vil gerne takke Ankara Metropolitan borgmester Mansur Yavaş, der arbejder for borgernes sundhed, der tjener uden at adskille distriktet. ''
 • Orhan Dertli:'' Jeg vil gerne takke vores præsident Mansur Yavaş, der har arbejdet for borgernes sundhed siden den første dag i coronavirusepidemien og distribuerede t-shirts og masker til os i dag. ''
 • Atilla Olcay:'' Jeg kunne godt lide T-shirt-tjenesten, som Ankara Metropolitan Municipality designede og distribuerede til borgerne for at øge bevidstheden mod coronavirusepidemien. Jeg er meget tilfreds med vores præsidents tjenester. Må Allah ikke svigte os. ''


chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar