TEKNOFEST 2020 Startet med storslåede shows

TEKNOFEST 2020 Startet med storslåede shows
TEKNOFEST 2020 Startet med storslåede shows

Gaziantep Metropolitan Municipality i Tyrkiet med Ministeriet for Industri og Teknologi vært for Team Foundation Technologies (T3 Foundation) arrangeret af TEKNOFEST, begyndte med farverige begivenheder. Festivalen, der startede med en cortege-march, fortsatte med løftet af TEKNOFEST-flagget. Turkish Stars Pilots annoncerede starten på TEKNOFEST ved at udføre akrobatik over hele byen startende fra Gaziantep Slot.


Tyrkiets ministerium for industri og teknologi Team Technology Foundation (Foundation T3) afholdes i Gaziantep første gang uden for Istanbul af luftfart, rum og teknologi TEKNOFEST-festivalen begyndte med farvebilleder. Åbningen af ​​festivalen, der består af 21 forskellige teknologikategorier og vært for Gaziantep Metropolitan Municipality, deltog af minister for industri og teknologi Mustafa Varank, Gaziantep guvernør Davut Gül, Gaziantep Metropolitan borgmester Fatma Şahin, T3 Foundation Board of Trustees Formand Selçuk Bayraktar, parlamentarikere, borgmestre og provinser. protokol tilsluttet. Festivalen startede med en cortege-march fra 25. december Panorama Museum til hoveddøren til Gaziantep Slot ledsaget af et band med deltagelse af protokolstuderende og interessenter, og derefter blev TEKNOFEST-flaget hævet. Piloterne fra de "tyrkiske stjerner" inden for det tyrkiske luftvåben udførte et hidtil uset aerobatisk show over byen startende fra Gaziantep Slot og trak et kæmpe hjerte op i himlen.

VARANK: TEKNOFEST ET BEGIVENHED MED MAGTEN TIL AT VEND SAMFUNDET

I forbindelse med åbningstalen TEKNOFEST sagde industri- og teknologiminister Mustafa Varank, at interessen for festivalen er steget eksponentielt hvert år og sagde: ”Vi var i Istanbul i de første to år, og vi sagde, at vi lander i Anatolien i vores tredje år, og her er vi i Gaziantep. Naturligvis kan epidemien ikke stoppe teknologientusiaster og vores ungdom. 'Teknologi producerer Tyrkiets mål er, at vi går med vores unge på denne måde hundreder af tusinder af år, fortsætter med at slutte os til os. Alle er kun fokuseret på et formål. Oprettelse af banebrydende teknologier. Ved at tvinge de midler, de har til rådighed, dannede vores unge deres egne hold, lavede idégymnastik, tegnede F & U- og innovationskort og satte dem ind i projektet. Om morgenen i deres værksteder udførte de ambitiøse arbejder lige fra elbiler til raketter, fra autonome køretøjer til ubemandede undervandskøretøjer. TEKNOFEST er en begivenhed, der har styrken til at transformere samfundet. Nu vil vi se virkningerne af de frø, vi så på mellemlang og lang sigt. Unge mennesker, der producerer energibiler, der lancerer raketter og kører UAV i dag, er i morgen arkitekterne for dette lands mest moderne missiler, fly og smarte byer. Med denne begivenhed opdager vi de unges potentiale og bliver deres ledsagere til deres drømme. Vi forsøger at udvikle fremtidens kritiske teknologier og producere konkurrencedygtige produkter i højteknologiske områder. På denne måde sikrer vi vores økonomiske og teknologiske uafhængighed. Vi har ambitiøse, men realistiske drømme. Hele verdens forfølgelse efter den innovative og uundværlige produktudvikling og deres 'Made in Turkey' Vi ønsker at se frimærket. Med TEKNOFEST kan vi også producere teknologi, og vi prøver at formidle bevidsthed til alle borgere i alle lag i vores samfund. Derudover samler vi alle skoler i Gaziantep med TUBITAKs biblioteker i dag, ”sagde han.

ŞAHİN: GAZİANTEP ER KLAR FOR FESTIVALEN MED DENNE 1 MILLION UNGE, 4 UNIVERSITETER, INDUSTRI OG TURISME

Borgmester i Metropolitan Kommune, Fatma Şahin, udtrykte sin lykke for TEKNOFEST i Gaziantep og sagde: ”'Et flag svæver over Antep-slottet. Det røde i mit blod, det hvide i panden, det smukkeste flag blandt flagene. ' Jeg vil gerne takke T3 Foundation for, hvad vi har brug for at tænke på os, at denne festival ikke kun er en festival og for at arbejde med tro og tro for at overvinde teknologikløften i vores land og for at bryde ny grund. Jeg finder beslutningen om at åbne sig for Anatolien meget værdifuld. Det var vigtigt at rejse Anatolien og fremme det med denne ånd. Gaziantep er klar til festivalen med sine 1 million unge, 4 universiteter, industri og turisme. Under ledelse af vores ærede præsident fortsætter vi vores rejse med at sige 'første nation, land først'. På denne rejse er den by, der er tættest på republikkens 100-års jubilæum, Gazi-byen. Gaziantep, Tyrkiet vokser dobbelt så stort som hvad som helst. Vi arbejder med tro og kærlighed. Ingen opgivelse, ingen vildfarelse. "Denne by vil udføre alle de opgaver, der gives for at blive verdens 10. økonomi."

BAYRAKTAR: GAZIANTEP INTEGRERER MED TEKNOFEST MED DENNE ENERGI, ENTUSIASM OG SPÆNDING

Selçuk Bayraktar, formand for bestyrelsen for T3 Foundation, understregede, at TEKNOFEST bragte fra Istanbul til Anatolien til Gaziantep, hvor solen står op, sagde: ”Gaziantep er blevet integreret med TEKNOFEST med sin energi, entusiasme og spænding. Vi havde en drøm, da vi gik ud til festivalen. Vi drømte om at udvikle de bedste teknologier i verden. I år deler vi denne drøm med vores unge brødre og søstre. På grund af COVID-19-pandemien vil vi have en TEKNOFEST, som er lukket for besøgende, men alle forholdsregler er taget. På trods af pandemien i år modtog vi et rekordniveau af ansøgninger. Vi slog næsten en verdensrekord. Mere end 20 tusind hold, i alt 100 tusind unge ansøgte til konkurrencerne. Vores unge brødre forberedte sig på disse konkurrencer i et år. Hvis vi ikke var i stand til det, ville deres indsats og drømme gå tabt, og deres motivation ville falde. fuldt uafhængig og stærk fremgang i Tyrkiet bruger ikke kun teknologi, udviklet og drømt muligt med produkter. TEKNOFEST er den platform, hvor disse unge mennesker, der vil bygge fremtiden, bor. TEKNOFEST er stedet for unge mennesker, der ikke er bange for vanskeligheder, som ikke løber væk fra innovation og som ikke æltes af forskning. Det nationale teknologiforløb har også en ånd, der understøtter den store transformation og lige muligheder i vores samfund. Hvis børn får mulighed for i hvert hjørne af Tyrkiet vil det ændre verden. Hele pointen er at åbne vejen for disse børn og fjerne deres barrierer. Det er vores gæld til vores elskede nation at mobilisere alle midler til hele Anatolien. Fuld uafhængighed af rejsen, national teknologi bevæger sig fra idealet, Tyrkiet vil aldrig opgive teknologien fra det mest avancerede transportmål. Der er ingen drejning eller stop på denne måde. "

I sin tale erklærede Gaziantep-guvernør Davut Gül, at virksomheder og ledere i den offentlige og private sektor støttede festivalen med al deres kærlighed og sagde, at TEKNOFEST er en begivenhed, der påpeges i verden. T3 Fondens tillid til Tyrkiet understregede, at rollemodellerne for unge mennesker.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer