Toyota og Yandex-projektet til forebyggelse af ulykker fortsætter

Toyota og Yandex-projektet til forebyggelse af ulykker fortsætter
Toyota og Yandex-projektet til forebyggelse af ulykker fortsætter

Toyota såvel som over hele verden og i Tyrkiet, der starter med Yandex Navigation-samarbejdet om forebyggelse af trafikulykker og pandemisøgning fortsætter fra det sted, hvor det forlod projektet for at forhindre ulykken.


Inden for rammerne af dette projekt, hvor chauffører også er partnere med Toyotas tilgang til socialt ansvar, opfordres chauffører, der nøje overholder sikker kørsel og trafikregler, ikke at overskride hastighedsgrænserne. I slutningen af ​​projektet, der slutter kl. 15:2020 den 22. oktober 00, vil en heldig person eje den nye Toyota Corolla Hatchback med uafgjort.

"Menneskeliv til" give det stærkt på deres køretøjer for at forhindre trafikulykker indtil videre, der indeholder den nyeste teknologi, Toyota er stadig i gang med at blive et blødende sår, der sigter mod at minimere inducerede trafikulykker i Tyrkiet. Baseret på det faktum, at 60 procent af disse ulykker er forårsaget af "at tale" med en mobiltelefon under kørsel; Det sigter mod at bringe den mest avancerede opmærksomhed på dette vitale emne. Når der opstår en farlig situation under kørslen, foretager 20 procent af chaufføren et almindeligt opkald med en mobiltelefon, og 29 procent kan ikke mærke tilstedeværelsen af ​​denne fare i en mentalt trættende samtale. Dette gør det klart, hvor farligt det er at tale i en mobiltelefon under kørslen.

I denne retning bliver chauffører i projektet organiseret i samarbejde med Toyota og Yandex Navigation bedt om ikke at skifte til en anden applikation eller holde applikationen i baggrunden under kørsel. Selvom chaufførerne sigter mod at vedtage en sikker kørselsvaner ved kun at fokusere på vej- og trafikreglerne, forventes de at være forsigtige med ikke at overskride hastighedsgrænserne under kørsel.

Mens Toyota fortsætter sin indsats for at reducere trafikulykker til nul, blev det avancerede teknologisystem Toyota Safety Sense udviklet til dette formål, hvilket reducerer sværhedsgraden af ​​ulykker og er standard i mange modeller af Toyota, først introduceret i 2015, og dette system næsten Det har avancerede funktioner, der reducerer det til nul.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar