28 milliarder Yuan transportinvesteringer til Xinjiang Uygur autonome region

28 milliarder Yuan transportinvesteringer til Xinjiang Uygur autonome region
28 milliarder Yuan transportinvesteringer til Xinjiang Uygur autonome region

Ifølge data fra Xinjiang Uygur Autonomous Region Transport and Transport Directorate nåede investeringsmængden af ​​transportprojekter afsluttet i Xinjiang 7 milliarder 28 millioner yuan i årets første 279 måneder. Dette tal betyder en stigning på 8,4 procent i forhold til samme periode sidste år.


I år gør transportkonstruktionsenheder i regionen en stor indsats for at overvinde virkningen af ​​epidemien. Med en investering på 54 milliarder 242 millioner yuan i regionen er det planlagt at bygge 51 tusind 24 kilometer veje, herunder 500 tusind 32 kilometer landeveje i 700 projekter.

Opførelsen af ​​vigtige vejprojekter i Xinjiang accelererer. Hovedlinjen i G30 Xiaocaohu-Urumqi-projektet er afsluttet. Opførelsen af ​​G0711 Urumqi-Lopnor-projektet fortsætter regelmæssigt. Tanrı-bjergene Shengli-tunnelen gik ind i hovedbygningsfasen, og en 7 kilometer kørebane blev afsluttet i anlæggelsen af ​​landeveje.

Hibya News Agencychat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar