Tunç Soyer tager handling for Atatürks hvide vogn

Tunç Soyer tager handling for Atatürks hvide vogn
Tunç Soyer tager handling for Atatürks hvide vogn

Izmir Metropolitan Kommune Borgmester Tunç Soyer tog handling for White Wagon, som blev løftet fra Alsancak Station. Præsident Soyer fremsatte Kültürpark-tilbud om den hvide vogn.


Den "Hvide vogn" brugt af Mustafa Kemal Atatürk på sine indenlandske ture fra 1926 til 1937 og besøgte i det åbne område foran Izmir Alsancak Station blev flyttet til den lukkede platform for ikke at blive påvirket af vejrforholdene og skabe et sundere besøgsmiljø.

Izmir Metropolitan borgmester Tunç Soyer tog skridt til at tage fat på vognen, som er genstand for diskussion. Borgmester Soyer sagde: ”Som borgmester i Izmir fremsatte jeg en” officiel ”anmodning fra TCDD 3. regionale direktorat. Jeg sagde, giv os Atatürks hvide vogn. Büyükşehir påtager sig sin pleje og beskyttelse. Jeg valgte Kültürpark som det mest egnede sted for dets historiske mission. Det er det mest bekvemme sted at rejse og besøge ... Desuden vil der være permanent beskyttelse omkring vognen. Det har været ti dage i dag, vi sendte posten. Der er ingen lyd. Men jeg håber, når det kommer til udstilling af den hvide vogn, er det bedste sted Kültürpark. Vi er insisterende på dette spørgsmål. ”(Observation)chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar