I Libyen, Tyrkiet og nye teknologier til at skabe forretningsforening

I Libyen, Tyrkiet og nye teknologier til at skabe forretningsforening
I Libyen, Tyrkiet og nye teknologier til at skabe forretningsforening

Tyrkiet og Libyen vil samarbejde om ny teknologi. En goodwill-aftale blev underskrevet mellem ministeriet for industri og teknologi og den libyske centralbank for at øge investering, iværksætteri og teknologisk samarbejde. Med aftalen vil det udvikle konkrete projekter inden for områder som økonomi, teknologi og iværksætteri.


Industri- og teknologiminister Mustafa Varank erklærede, at de to lande står over for mange trusler på økonomiske, politiske og militære områder og sagde: "Vi kæmper sammen med Libyen mod disse trusler, hvoraf nogle er almindelige." sagde.

Minister Varank mødtes med den libyske centralbanksguvernør Saddek Elkaber og hans delegation i Istanbul.

FÆRDIGE BUND

Han kommenterede til journalister inden forhandlingerne i Varank, Tyrkiet, og at et bånd mellem broderskab forankret i historien fra Libyen og den nylige uddybning af båndene mellem de to lande.

OPLIGTELIG FORBINDELSE

I en erklæring om, at der er et langt mere intimt forhold mellem de to lande i strid med den gensidige fordelstilgang, der dominerer internationale forbindelser, fortsatte Varank:

KÆMP SAMMEN

Vores lande står over for mange trusler inden for økonomiske, politiske og militære områder. Vi kæmper med Libyen mod disse almindelige trusler. Det er muligt at sætte vores kamp på et mere solidt grundlag og flytte vores samarbejde til de øverste trin på alle områder. Du ved, vi har udviklet dette på det politiske og militære område i et stykke tid.

SAMARBEJDSPROTOKOL

Nu har vi et mål om at gå videre med konkrete projekter inden for økonomi, teknologi, iværksætteri og andre humaniora. Til netop dette formål vil vi undertegne en samarbejdsprotokol med den libyske centralbank i dag. Vi gennemfører fælles projekter inden for investeringer, iværksætteri og teknologiudvikling.

HVAD SKAL MAN GØRE

Vi vil bidrage til udviklingen af ​​iværksætterøkosystemet i Libyen, vi vil forbedre den teknologiske kapacitet og dybden af ​​finansielle tjenester, vi vil arbejde sammen om anvendelsesområderne for nye teknologier i det finansielle system, vi vil gennemføre forsknings- og udviklingsundersøgelser inden for regulering af finansielle teknologier, og vi vil etablere teknologiworkshops for unge under hensyntagen til lokale behov.

NYE TRIN

På dette tidspunkt vil træningsindholdet og omfanget af Deneyap Technology Workshops, som vi med succes kører i vores land, være vejledende. I de kommende dage vil vi tage skridt mod gensidigt samarbejde, især med hensyn til oprettelse af venturekapitalfonde til støtte for teknologiorienterede initiativer eller investering i fonde i vores land.

Få nr

Varank, der ønsker, at den samarbejdsprotokol, de vil underskrive i slutningen af ​​hans tale, vil have gavnlige resultater for begge sider, "Vi vil fortsætte med at arbejde sammen for velfærd, fred og økonomisk udvikling for vores libyske brødre." sagde.

BANKESYSTEM

Den libyske centralbanks præsident Saddek Elkab sagde, at de nøje følger Tyrkiets banksystem, det niveau, som Tyrkiet er kommet i banksektoren, sagde han, at løbet er i niveau med banksystemet i de udviklede lande.

Kapacitetsforøgelse

Elkab, der er baseret på en lang historie med forbindelserne mellem Tyrkiet og Libyen, "Libyens centralbank og behov for støtte samt kapacitetsopbygning. Den libyske centralbank og det eksisterende banksystem i Libyen har brug for en kapacitetsforøgelse. Vi glæder os over oprettelsen af ​​ungdoms teknologicentre i Libyen. Jeg vil gerne sige, at vi også har brug for uddannelsescentre til vores menneskelige ressourcer på det finansielle område. " han snakkede.

GOODWILL-AFTALE

Efter udsagnene underskrev minister Varank og den libyske centralbankpræsident Elkaber en goodwill-aftale mellem ministeriet for industri og teknologi og den libyske centralbank for at øge investering, iværksætteri og teknologisk samarbejde.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar