Tyrkisk civil luftfartssektor overvinder Kovid-19-udbruddet med mindst mulig indvirkning

Tyrkisk civil luftfartssektor overvinder Kovid-19-udbruddet med mindst mulig indvirkning
Tyrkisk civil luftfartssektor overvinder Kovid-19-udbruddet med mindst mulig indvirkning

Transport- og infrastrukturminister, Karaismailoğlu, erklærede, at verdens luftfartsindustri var stærkt påvirket af coronavirusepidemien, og at et verdensomspændende fald i antallet af passagerer forventes at være 40 procent, ”Derfor oplever verdens civile luftfartsindustri store vanskeligheder. Men takket være de regler og understøttelser, vi har ydet til sektoren fra begyndelsen af ​​epidemien, overlever den tyrkiske civile luftfartssektor denne epidemi med mindst mulig effekt, ”sagde han. Karaismailoğlu-tilliden til den civile luftfartssektor i Tyrkiet, lufthavne og antallet af passagerer i certificeringsundersøgelsen rapporterede, at de tilsammen steg markant.


Transport- og infrastrukturminister, Adil Karaismailoğlu, påpegede, at den nye type coronavirusepidemi har negative virkninger for alle lande, både materielt og moralsk, og sagde, at epidemien også har forårsaget stor skade på landets økonomier. At minde om, at intercity-flyvninger såvel som intercity-flyvninger stoppede i en periode inden for rammerne af foranstaltningerne til bekæmpelse af epidemien, og derefter startede flyvningen med begrænsninger, sagde Karaismailoğlu: ”Coronavirus havde en enorm indflydelse på verdensøkonomien og civil luftfart. Ifølge data fra International Airports Council (ACI) forudsiges det ligeledes, at der vil være et fald på 2019 procent i antallet af passagerer og et fald på 40 milliarder dollars i lufthavnens indtægter ved udgangen af ​​året sammenlignet med 76 ”.

Luftfartssektoren, der var mindst påvirket af udbruddet, var den tyrkiske civile luftfartssektor

Minister Karaismailoğlu sagde, at den civile luftfartssektor i verden oplever vanskelige tider på grund af faldet i antallet af passagerer og indkomster, men den tyrkiske civile luftfartssektor er den mindst berørte sektor på dette tidspunkt.

Karaismailoğlu, der forklarede, at de har truffet vigtige foranstaltninger for civil luftfart og givet vigtig støtte til sektoren som i alle sektorer siden den første dag i coronavirusepidemien, sagde: ”I den periode, hvor epidemien startede og flytransport stoppede, tog vi de nødvendige foranstaltninger for at forhindre operatørerne i at miste slots på grund af flyaflysning. Vi har udsat betalinger som licens-, udvidelses-, el-, vand-, opvarmningskøling, omsætningsandel og bakkegarantiafgifter til lufthavns-, terminal- og markservicevirksomheder til 31. januar 2021. Vi har reduceret luftfartsserviceafgifterne med 50 procent i år. Vi udsatte flyselskabernes gæld til Eurocontrol.

Med ændringen i forordningen om flypassagerers rettigheder udsatte vi billetrestitutionerne i to måneder efter flyvningens start. Vi har minimeret problemerne i sektoren ”.

Understøtter til sektoren fortsætter

Karaismailoğlu erklærede, at mange betalinger såsom landing, indkvartering, passagersikkerhed, indflyvning, belysning, passagerbetjening, flyorientering og sikkerhedsforanstaltninger for flytjenester også blev udsat til 31. januar 2021, som i ground handling-tjenester, "Under epidemien blev de autoriserede enheder i vores stat På den anden side er fakturaer udstedt af Turkish Airlines for at forlænge arbejdstiden på internationale flyvninger til evakuering af vores borgere, der bor uden for Tyrkiet og bringe dem til vores land, er blevet annulleret ”.

Karaismailoğlu mindede om, at alle de nødvendige tekniske ordninger for at undgå yderligere omkostninger i luftfartsselskabernes drift blev foretaget af ministeriet, og gyldighedsperioderne for licenser, tilladelser og licenser blev også forlænget. Minister Karaismailoğlu understregede, at SSK og skattegæld også blev udskudt i 6 måneder, og sagde: ”Moms i passagertransporttjenester med flyselskab er blevet reduceret fra 30 procent til 2020 procent indtil den 18. juni 1. Kredit er godkendt til at yde finansiel støtte til Eurocontrol-medlemslande og luftfartstjenesteudbydere (ANSP). Virksomheder fik lov til at trække vejret komfortabelt i denne periode.

International tillid er steget takket være certifikatprogrammet

Minister Karaismailoğlu sagde, at de tekniske forskrifter, der blev udstedt i epidemien, også sikrede den hurtige indsamling af sektoren i normaliseringsperioden og øget tillid til tyrkisk civil luftfart. Karaismailoğlu erklærede, at lufthavnene som ministeriet for transport og infrastruktur er blevet omorganiseret med det certificeringsprogram, de har iværksat for lufthavnene, og sagde: "Dette certifikat har øget tilliden til vores lands civile luftfart både nationalt og internationalt, og mange internationale flyvepunkter er blevet åbnet takket være denne tillid."

Tillidsindikator tal i Tyrkiet

Karaismailoğlu Turkish Civil Aviation tilliden til stigningen i luftfartssektoren i al stagnation i verden, der understreger også, at det kan forhindre, at det skete i Tyrkiet, "Bare at tjene i Tyrkiet i august lufthavne, indenlandsk passagertrafik på 5 millioner 758 tusind krydser international passagertrafik på 3 millioner 810 passeret tusind. Den samlede passagertrafik, inklusive direkte transitpassagerer, nåede således op på 9 millioner 574 tusind i den pågældende måned. "Selv denne situation viser tilstanden af ​​civil luftfart i vores land." Karaismailoğlu erklærede også, at der blev afholdt forhandlinger med lufthavns- og terminaloperatørselskaber, der drives inden for rammerne af offentlig-privat partnerskab, og at evalueringsundersøgelser vedrørende forpligtelserne i deres kontrakter fortsætter.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar