1200 kilometer uafbrudt transport fra Edirne til Şanlıurfa med Ankara Niğde Highway

1200 kilometer uafbrudt transport fra Edirne til Şanlıurfa med Ankara Niğde Highway
1200 kilometer uafbrudt transport fra Edirne til Şanlıurfa med Ankara Niğde Highway

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu erklærede, at den anden del af Ankara-Niğde-motorvejen, som er under opførelse, vil være afsluttet den 2. oktober og sagde, ” vi er ved at færdiggøre en aksel på 29 kilometer. " sagde.


Minister Karaismailoğlu sagde, at ministeriet og regeringen foretog meget værdifulde investeringer i transport og infrastruktur over hele landet under sit besøg hos AK-partiets Niğde provinsielle formandskab.

At minde om, at 1. og 3. sektion af motorvejen Ankara-Niğde, en af ​​de vigtigste af disse, for nylig blev åbnet med deltagelse af præsident Recep Tayyip Erdoğan, sagde Karaismailoğlu:

”Forhåbentlig fuldfører vi den manglende anden sektion den 2. oktober og sætter den i brug for vores borgere. Disse er af stor værdi for vores land. Vi er ved at færdiggøre en 29 kilometer aksel, der strækker sig fra Edirne til Şanlıurfa til Edirne, Istanbul, Ankara, Niğde, Mersin og Urfa. Når vi gør disse, er der store gevinster fra tid og brændstof. Disse investeringer bringer vitalitet til regionen, hvor de er placeret, og der er stor udvikling inden for økonomi, beskæftigelse, handel, turisme og produktion. Disse påvirker naturligvis borgernes livskvalitet. Jeg håber, vi er glade, da vi gennemfører disse projekter så hurtigt som muligt og bringer dem til liv og økonomi. Når vores borgere bruger disse steder, er deres lykke vores største glæde, vores energikilde. "

Karaismailoğlu påpegede, at der er udført stort arbejde på højhastighedstoget og sagde, at arbejdet med Konya-Karaman-Ulukışla-linjen fortsætter, og at applikationsprojekterne på linjen Aksaray-Ulukışla-Yenice er ved at blive afsluttet.

Karaismailoğlu påpegede, at de udviklede sig over hele landet med vej- og jernbanenettet og sagde:

”Jernbane vil være meget vigtigere i de kommende dage. Især har vi vigtige studier om udviklingen af ​​industrier og OIZ'er og deres forbindelse til jernbanen. Jeg håber, at regionen bliver meget vigtig med hensyn til logistik. Efter at regionen er i hjertet af Anatolien, og dens afstand til alle sider giver alle forbindelser med jernbane og land, vil der være store udviklinger i produktionen. Mens investeringerne fortsætter, er vi blevet et land, der har indflydelse på verden under præsidentens ledelse. Forhåbentlig, mens vi siger noget om vores blå hjemland, har vi en stemme i rummet hjemland, og det vil vi fortsætte med at gøre. Om morgenen deltog vi i Türksats 5. model-satellitkonkurrence i Tuz Gölü. Jo mere du ser den gnisten, den energi i vores unges øjne, jo lykkeligere er du. Forhåbentlig lancerer vi vores satellitter en gang i rummet og hæver vores magt og stemme der også. "

Minister Karaismailoğlu besøgte også Governorship, underskrev Governorship Honor Book og mødtes med guvernør Yılmaz Şimşek. Karaismailoğlu, der derefter besøgte Niğde borgmester Emrah Özdemir, modtog oplysninger om de igangværende transportinvesteringer i byen.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar