Ubemandede luftfartøjer konkurrerer i Gaziantep Skies

Ubemandede luftfartøjer konkurrerer i Gaziantep Skies
Ubemandede luftfartøjer konkurrerer i Gaziantep Skies

Mens nedtællingen fortsætter for TEKNOFEST, verdens største luftfarts-, rum- og teknologifestival, der blev afholdt for tredje gang i år og slog besøgende rekorder i 2019, fortsætter UAV-konkurrencen arrangeret af TÜBİTAK for ubemandede luftfartøjer, der vil ændre vores fremtid i Gaziantep Alleben Pond.


Konkurrencen, der blev arrangeret for at øge de unges bevidsthed om ubemandede luftfartøjer (UAV) og for at få teknisk erfaring, er vidne til spændende øjeblikke.

I konkurrencen i Gaziantep Alleben Pond gør unge talenter sig klar til fremtidens teknologier med deres ubemandede luftfartøjer. Gaziantep guvernør Mr. Davut Gül, viceminister for industri og teknologi & Teknofest administrerende direktør Mr. Mehmet Fatih Kacır, borgmester i Gaziantep Metropolitan Municipality Mr. Fatma Sahin, Tyrkiet Technology Team Foundation Board of Trustees Formand & Teknofest Mr. Formand. Selcuk Bayraktar, Tyrkiet Technology Team Foundation, hr. Formand. Haluk Bayraktar og TÜBİTAK næstformand Mr. Ahmet Yozgatlıgil besøgte alle holdene, der var forberedt på løbet, og delte spændingen fra vores ungdom i den ubemandede luftfartøjskonkurrence.

UAV-konkurrencen, der afholdes inden for rammerne af TEKNOFEST 2020 Gaziantep, afholdes i kategorierne roterende fløj og faste fløj, herunder International and High School Unmanned Aerial Vehicles Competition, for at øge bevidstheden om UAV og give deltagerne teknisk og social oplevelse. Blandt de 291 hold, der ansøgte om Inter-High School UAV Competition, blev 79 fundet succesrige og kvalificerede til at deltage i konkurrencerne i high school-kategorien. Bachelor-, bachelor- og kandidatstuderende deltog i den internationale UAV-konkurrence, som tiltrak stor interesse fra universitetsstuderende. I alt 12 hold, 324 fra udlandet og 336 fra Tyrkiet, deltog i konkurrencen, der blev afholdt i kategorier af faste vinger og roterende vinger. 115 succesrige hold i den internationale kategori kvalificerede sig til at deltage i konkurrencerne.

skabelse af bevidsthed inden for teknologi og videnskab, samfundet som helhed, Tyrkiet sigter mod at øge sine uddannede menneskelige ressourcer inden for videnskab og ingeniørfag TEKNOFEST, organiserer 21 forskellige kategorier af teknologikonkurrence for at støtte arbejdet med de unges fremtidige teknologier. På trods af pandemien i teknologikonkurrencer slog i alt 20.197 hold i år en ny rekord ved at ansøge.

#milliteknolojihamle angivet med sloganet og Tyrkiet sigter mod at blive et samfund, der producerer teknologien TEKNOFEST, Turkey Technology Team Foundation og Ministeriet for Industri og Teknologiministeri i den udøvende; Tyrkiets førende teknologivirksomheder, offentlige institutioner, medieorganisationer og Gaziantep Mellemøsten til støtte for universitetet den 24. til 27. september 2020 vil blive afholdt bag lukkede døre for besøgende på udstillingscentret. Du kan følge TEKNOFEST 2020 live på sociale mediekonti.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar