Tender til revolutionering af trafikstyring i Bursa afholdes den 6. oktober

Tender til revolutionering af trafikstyring i Bursa afholdes den 6. oktober
Tender til revolutionering af trafikstyring i Bursa afholdes den 6. oktober

Bursa Metropolitan Kommune lancerer det revolutionerende projekt, der vil bringe effektiv og omfattende kontrol til trafikken, der udbydes i næste måned.


De vigtigste boulevarder og gader, motorveje og vejkryds, offentlige servicefaciliteter og regioner vil være i rampelyset 24 timer i døgnet med et ledelsessystem, der dækker hundreder af punkter.

Bursa Metropolitan Kommunes borgmester Alinur Aktaş siger, at med den ansøgning, de bringer til dagsordenen, vil Bursa Traffic blive leveret en betydelig forbedring. Teknisk set er systemet kaldet KGYS (City Security Management System) og EDS (Electronic Supervision System) transportselskabet for Bursa Metropolitan Municipality, Bursa Transportation Inc. Det finansieres af (BURULAŞ).

Udbuddet til realisering af det revolutionerende projekt afholdes af BURULAŞ i dets generaldirektorat den 6. oktober. Efter afslutningen af ​​projektet om 1 år, i henhold til vejene og krydsernes karakteristika, rødt lys, rødt lys og hastighed, følges hastighedskontrol i det udbredte netværk uden at få dem til at se ude af syne, og kriminel motivet bliver fotograferet.

Inden for dette netværk vil kontrol med overtrædelse af rødt lys blive leveret i 282 baner, og forbudt parkering vil blive detekteret ved 15 punkter. I alt 150 kameraer, 3 faste og 1 mobile, placeres i alt 600 point i hele systemet. Mens infrastrukturen i den nuværende applikation med begrænset omfang inkluderer en 4.8 kilometer strømledning, vil infrastrukturledningen stige til 23.2 kilometer med det nye projekt.

I den nye periode vil der blive anbragt specielle skilte på punkterne, der viser, at kameraets observation og detektion er foretaget med hensyn til chaufførens advarsel. BURULAŞ overfører systemet til Bursa Metropolitan Municipality efter afslutningen af ​​projektet.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar