Uddannelsesstøtte til fjernundervisningsplatform fra MEB

Uddannelsesstøtte til fjernundervisningsplatform fra MEB
Uddannelsesstøtte til fjernundervisningsplatform fra MEB

Den første deling af uddannelsesindholdet i Fjernundervisningsporten, som blev taget i brug for alle offentlige institutioner og organisationer med sloganet "Uddannelse er overalt" af formandskabets Human Resources Office, blev foretaget af ministeriet for national uddannelse.


I en skriftlig erklæring fra formandskabskontoret for menneskelige ressourcer blev det anført, at afstandsuddannelsesporten fortsætter med at vokse med samarbejdet med institutioner, der allerede har en uddannelsesplatform. I denne erklæring blev det anført, at den første deling af uddannelsesindhold til platformen blev foretaget af Ministeriet for National Uddannelse, og det blev understreget, at træningerne med titlen "School Based Disaster Management" og "Museum Education" udarbejdet af Generaldirektoratet for Læreruddannelse og -udvikling blev åbnet for brug af 129 offentlige institutioner og organisationer defineret ved Gate of Distance Education.

Det anføres, at træningerne indeholder vigtig information, der vil appellere til medarbejdere fra alle samfundslag og påmindelser til fagets eksperter, og at "School-Based Disaster Management" -uddannelsen består af 64 enheder, 2 timer 25 minutter, og "Museumstræningen" består af 25 enheder og varer 1 time og 12 minutter. rapporteret. I erklæringen blev det anført, at begreberne og typerne af katastrofe- og nødsituationer, som er vigtige for alle offentlige ansatte at kende både i deres forretning og hverdag, blev forklaret, og det blev understreget, at uddannelsen havde til formål at drage konklusioner om naturkatastroferisici i deres region og få opmærksomhed om vigtigheden af ​​beredskab før katastrofen. I erklæringen blev det bemærket, at information om, hvad der skal gøres før, under og efter katastrofen, blev præsenteret med eksempler på videodemonstrationer i træningen samt hvordan man kan yde førstehjælp i forskellige spørgsmål, ikke kun efter katastrofen, men også i de ulykker, der kan forekomme i medarbejdernes arbejde og daglige liv.

Minister for national uddannelse Ziya Selçuk erklærede, at nationale og internationale akkrediterede certifikatprogrammer udarbejdet af Generaldirektoratet for Læreruddannelse og -udvikling, især software og kodning af certifikatuddannelser inden for videnskab, kultur, individuel udvikling og informatik, vil blive åbnet efter præference for alt offentligt personale.

"Museum Uddannelse"

I erklæringen, der sigter mod at opnå praktiske færdigheder til museumsundervisningsprocesser ved grundlæggende at henvise til begreberne museum og kulturarv i "Museumsundervisningen", er en anden uddannelse, der deles på Distance Education Gate, i denne sammenhæng museer, som er uddannelsesredskaber for alle aldersgrupper. bidrage til læring, der giver korte detaljer om vigtigheden og funktionen af ​​museumsuddannelse, blev citeret som Tyrkiet og præsenterede eksempler fra museernes verden. I en erklæring bevares museumsuddannelsen "civilisationens vugge" om betydningen af ​​Tyrkiets kulturarv, da et museum er beregnet til at blive registreret og præsenteret lært af offentlige ansatte.

Ved afstandsuddannelsesporten fortsætter, ud over Ministeriet for National Uddannelse, samarbejdet med andre ministerier og institutioner, der udfører uddannelsesaktiviteter eksternt, i erklæringen med deling af uddannelser, der er udarbejdet af formandskabets Human Resources Office såvel som de uddannelser, der er udarbejdet af andre offentlige institutioner på platformen, Det blev anført, at det er planlagt at blive downloadet og åbnet for adgang for alle institutioner fra den samme platform. I erklæringen blev det understreget, at det havde til formål at opnå betydelige besparelser i uddannelsesomkostninger, som er en vigtig udgiftspost for offentlige institutioner, og at øge effektiviteten af ​​offentligt personale.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar