Underskrifter underskrevet for gennemførlighed af Health Village

Underskrifter underskrevet for gennemførlighed af Health Village
Underskrifter underskrevet for gennemførlighed af Health Village

En kontrakt blev underskrevet for Mersin Health Village Feasibility Study, finansieret af Çukurova Development Agency (ÇKA). På mødet, der blev afholdt før underskrivelsesceremonien, blev en arbejdsplan fastlagt, og der blev tegnet en køreplan.


Undersøgelser fortsætter for 'Health Village Project' udarbejdet af Mersin Chamber of Commerce and Industry (MTSO) og finansieret af ÇKA. Som et resultat af evalueringen af ​​de i alt 9 indsendte forslag blev det firma, der skal gennemføre gennemførlighedsundersøgelsen, fastlagt, og der blev underskrevet en kontrakt om at starte undersøgelsen. Projektleder og MTSO-bestyrelsesmedlem Yasemin Taş forklarede forventningerne på mødet, der blev afholdt inden ceremonien for kontraktunderskrivelse. Om, at de især lægger stor vægt på 3. alders turisme og ønsker at fokusere på nichespørgsmål, der vil tiltrække indenlandske og udenlandske investorer til regionen, sagde Taş, at de forventer, at muligheden for at være forberedt i denne retning. Under henvisning til det faktum, at de lægger vægt på oprettelsen af ​​en struktur, der vil føde menneskelige ressourcer, mens de leverer sundhedstjenester på den ene side, sagde Taş: ”Der er alvorlige huller i sektoren, især hvad angår mellemliggende personale. For eksempel er det vanskeligt at finde kvalificerede ældreomsorgsarbejdere. Et af vores mål vil være branding inden for uddannelse inden for dette felt, ”sagde han. Understreger vigtigheden af ​​korrekt gennemførlighed for at tiltrække stærke investorer til regionen, sagde Taş, at de områder, der er nødvendige i verdens markedsandel på dette område, bør bestemmes korrekt.

Inden for rammerne af den tidsplan, der er planlagt til at være afsluttet inden den 15. marts 2021, er det planlagt at arrangere to workshops, inklusive alle private sektorer, ngo'er og offentlige institutioner. Undersøgelserne slutter med indsendelse af en detaljeret gennemførlighedsrapport, der bestemmer de grundlæggende krav såsom infrastruktur og overbygningsindhold, servicetyper, investeringsplacering og størrelse afhængigt af disse, investering, drift og finansieringsmodel til etablering og drift af Mersin Health Village. Med denne undersøgelse sigter det mod at afsløre Mersins sundhedsturismepotentiale.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar