Varighed af Kovid-19-foranstaltninger på plejehjem forlænget indtil anden orden

Varighed af Kovid-19-foranstaltninger på plejehjem forlænget indtil anden orden
Foto: Ministeriet for familie-, arbejds- og sociale tjenester

Ministeriet for familie-, arbejdsmarkeds- og sociale tjenester forlængede varigheden af ​​de foranstaltninger, der blev truffet mod den nye type coronavirus (Kovid-19) i officielle og private plejehjem og handicappede institutioner.


Ministeriet, Tyrkiet under hensyntagen til stigningen i antallet af sager generelt besluttede foranstaltningerne i processen med at kæmpe med handicap og ældreomsorgsinstitutioner Kovid-19 at opretholde en effektiv måde.

I denne sammenhæng blev der sendt et cirkulær til provinsdirektoraterne af Generaldirektoratet for handicappede og ældre tjenester om de metoder, der skal følges i intervention af sundhedsmæssige problemer, der kan opstå på grund af Kovid-19, de foranstaltninger, der skal træffes, og fortsættelsen af ​​nogle tidligere foranstaltninger.

I henhold til cirkulæret med anmodning om forsigtighed til gennemførelse af foranstaltningerne, nærmeste sundhedsenhed, institution eller sundhedsudvalg med ansvar for officielle og private plejehjem og handicappede institutioner for mennesker med sundhedsproblemer eller sygdomme, og fortsætte praksis med at træffe foranstaltninger og tage handling i overensstemmelse med vejledning, forslag og udtalelser fra sundhedsteamet. vil være.

Handicappede og ældre med Kovid-19 eller symptomer overføres til hospitalet. Dem, der får beslutningen om at blive udskrevet af sundhedsinstitutionen og handicappede og ældre, som skal følges op i institutionen ved at anbefale isolering af sundhedsteamet, bliver behandlet i en separat uafhængig institution eller i en yderligere enhed i virksomheden i overensstemmelse med sociale isolations- og begrænsningsforanstaltninger. Mennesker i denne situation vil blive fulgt op i den sociale isolationsblok, det sociale isolationsgulv eller det sociale isolationsrum, der er bestemt i virksomheden, hvis der ikke er nogen yderligere enhed.

Kovid-19-test udføres for ældre og handicappede, der vender tilbage fra orlov

På den anden side besluttede ministeriet at fortsætte visse former for praksis inden for institutioner inden for rammerne af normaliseringstrin ved at træffe de nødvendige foranstaltninger. I denne ramme får borgere med handicap og ældreomsorgsinstitutioner lov til at gå til deres pårørende i mindst syv dage. Hver person, der vender tilbage fra orlov, vil blive ført til Kovid-7-testen, inden de går ind i organisationen, som før. Derudover vil handicappede og ældre blive på det sociale isolationsgulv eller det sociale isolationsrum i virksomheden i 19 dage, når de vender tilbage.

Ministeriet vil fortsætte den faste skiftpraksis for det personale, der arbejder i organisationerne, i mindst 7 dage indtil en anden meddelelse.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar