Vedligeholdelsesarbejde fortsætter på broer på Porsuk Stream

Vedligeholdelsesarbejde fortsætter på broer på Porsuk Stream
Vedligeholdelsesarbejde fortsætter på broer på Porsuk Stream

Vedligeholdelsesarbejdet med broerne på Porsuk Stream, som tilføjer skønhed til byens skønhed ved Eskişehir Metropolitan Municipality, fortsætter. Skader på broerne, et af symbolerne på Eskişehir, repareres af holdene, og malingen fornyes.


Holdene tilknyttet Metropolitan Kommune fortsætter reparationsarbejderne på broerne på Porsuk Stream, som er blevet symbolerne for Eskişehir. Holdene, der dækker broen i Kanlıkavak-regionen med gardiner med billeder af Eskişehir-udsigten, fjerner skaderne forårsaget af intens arbejde. Holdene, der udfører vedligeholdelse af de beskadigede dele med sandblæsningsteknikken, giver broerne et moderne udseende ved at male igen efter reparationen.

I erklæringen om, at værkerne vil fortsætte, så længe de sæsonbetingede forhold tillader det, advarede Metropolitan Kommunes embedsmænd også borgerne om ikke at skade broerne.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar