TESOB-præsident Kara: Vi venter på udbudsdatoen for Erzincan Trabzon Railway Project

TESOB Præsident Kara: Vi venter på udbudsdatoen for Erzincan Trabzon Railway Project
TESOB Præsident Kara: Vi venter på udbudsdatoen for Erzincan Trabzon Railway Project

Præsidenten for Trabzon Chambers of Tradesmen and Craftsmen (TESOB) Metin Kara erklærede, at de forventer, at datoen for anlægsudbuddet af Erzincan-Gümüşhane-Trabzon Railway Project vil blive annonceret, 'Det er nødvendigt at se på sådanne projekter med hensyn til fordelen for regionen og landet. I denne forstand er linjen Erzincan - Gümüşhane - Trabzon et projekt, der vil tilføre værdi til vores region og landets økonomi.


TESOB-præsident Metin Kara erklærede, at projektets historie, som forestiller mødet mellem rigdom i det sydøstlige Anatolien, det østlige Anatolien og Sortehavet med verden gennem Trabzon havn, går 100 år tilbage.

'Det er nødvendigt at se på sådanne projekter med hensyn til fordelene for regionen og landet og den merværdi, det vil producere. Linjen Erzincan - Gümüşhane - Trabzon er primært vigtig med hensyn til drift og markedsføring af de meget rige metalmineralske forekomster i Gümüşhane-regionen til verden. Jernbane reducerer produktionsomkostningerne og giver mere behagelig konkurrence med verden. Denne situation vil også bidrage til den socio-økonomiske udvikling i vores region. Erzincan - Gümüşhane - Trabzon linje vil også være Demir Silk Road på grund af sin historiske mission. Takket være denne linje fra Trabzon, porten til havet af den historiske Silk Road, vil varer, der produceres i øst og sydøst, lettere eksporteres til verden. Derudover kan en omvendt bevægelse, produkter fra det russiske marked, når vores forretning udvikler sig hver dag, Tyrkiet muligvis distribueres i form af lave omkostninger i mange regioner. Takket være denne linje vil Trabzon blive inkluderet i den store jernbanelinje bygget mellem Beijing og London, og Bosporus-krydset med Marmaray er afsluttet, og det bliver en af ​​portene til denne vigtigste linje i verdenshandelen. Investment Island Industrial Zone og logistikcenter vil også være forbundet med verdenshandelslinjen.

Borgmester Kara gjorde opmærksom på udviklingen af ​​forbindelser og handel med Trabzon med de indre dele af Trabzon med linjen Erzincan - Gümüşhane - Trabzon, 'Jernbanen bidrager bestemt til økonomien på det sted, den går. Handelsmænd og håndværkere i Trabzon bør også drage fordel af denne socioøkonomiske udvikling. '

'VI VENTER PÅ BYGNINGSDATOEN FOR BYGNINGEN'

Borgmester Kara sagde: 'Projektet i Erzincan - Gümüşhane - Trabzon Railway, hvis tilbud blev udført i 2018, er afsluttet og leveret til administrationen. Nu, som en region, er vores forventning, at jernbanen vil blive inkluderet i 2021-investeringsprogrammet, og datoen for udbudsbekendtgørelsen vil blive annonceret. Vores største forsikring i denne henseende er Mr.

Det er ordene fra vores præsident Recep Tayyip Erdoğan og vores sidste premierminister Binali Yıldırım i deres taler i vores region.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar