Vodafone 15. Istanbul Half Marathon blev afholdt

Vodafone 15. Istanbul Half Marathon blev afholdt
Vodafone 15. Istanbul Half Marathon blev afholdt

Vodafone 15. Istanbul Half Marathon, arrangeret af Istanbul Metropolitan Municipality tilknyttet Spor Istanbul under navnet sponsorering af Vodafone, blev afholdt søndag den 20. september 2020 (i dag). I år deltog 8 løbere i løbet, der blev forfremmet til guldkategorien af ​​verdensatletik og kom ind på top 2.500-halvmaratonlisterne i verden og blev kørt med den unikke udsigt over den historiske halvø på grund af pandemiske foranstaltninger (med begrænset kvote). Sezgin Ataç vandt løbet med tiden 1:03:16 hos mænd og Fatma Demir med tiden 1:13:17 hos kvinder.


I løbet, der blev afholdt ved at opfylde alle aktivitetskriterierne vedrørende pandemien i den periode, hvor de fleste af verdensmaratoner blev udsat eller annulleret, blev kategorierne og antallet af mennesker begrænset i overensstemmelse med "Covid-19 Mass Events Guide" -kriterierne offentliggjort af Verdenssundhedsorganisationen (WHO). Atleterne afsluttede løbet i et sikkert miljø med værker som antallet af personer pr. Kvadratmeter ved startpunktet, regler i venteområdet, hygiejneregler og anvendelse af sikre områder.

Vodafone Tyrkiets administrerende vicepræsident Al Peters sagde: "Vodafone Istanbul Half Marathon ikke kun som en sportsbegivenhed, Istanbul Vi støtter også målet om at gøre byen til et globalt brand. Vi var glade for at give vores navn til halvmaraton for syvende gang. Vi havde en hybrid halvmaratonoplevelse på grund af pandemien. Ud over fysisk kørsel blev der også organiseret virtuel kørsel. Også skøjteentusiaster deltog i halvmaraton. Vi omfavnede halvmaraton i år med miljøtemaet. Vi præsenterede de medaljer, vi producerede ved genbrug fra e-affald til alle løbere, der deltog i fysisk og virtuel løb. Et andet arbejde, vi vil udføre for miljøet, er at donere unger på vegne af løberne, der gennemfører det virtuelle løb gennem applikationen. Vi takker Istanbul Metropolitan Municipality for deres værdifulde samarbejde og lykønsker alle deltagere. "

En første: Virtuelt halvmaraton i Tyrkiet

For dem der ikke kunne deltage i det fysiske løb på grund af begrænsningen af ​​deltagerne, "Kør alene med os!" Oprettet med sloganet om Tyrkiets mest omfattende virtuelle løb.

Tyrkiets første virtuelle halvmarathon, 21 km og 10 km løbere, der ønsker at løbe, køre virtuel applikation ved at downloade den fra Play Store og App Store (19.-20. September) fandt sted parallelt med denne historie. Takket være dette gennemførte atleterne løbet, uanset hvor de ville, på det spor de valgte.

21K Roller Track kategori

Skøjteentusiaster indtog deres plads i Vodafone Istanbul Half Marathon-banen i den fascinerende udsigt over den Historiske Halvø-bane med kategorien 21 kilometer Skate, der blev genåbnet efter stor efterspørgsel. Med Roller Run start kl. 09.50 skabte atleterne på banen farverige billeder.

Sikker anvendelse

En af applikationerne inden for rammerne af pandemiske foranstaltninger var applikationen 'Safe Area'. Med det 'sikre område' forsynet med HES-koder opnået fra atleterne før løbet blev trusler mod helbredet minimeret.

Mens atleterne kom ind i området med QR-koder, der var hængt i begivenhedsområdet, skabte denne applikation, der viste, at alle frivillige og officerer indeni var sikre, et sikkert område for deltagerne.

Kør med Green Marathon-konceptet

Vodafone Istanbul Half Marathon blev også kørt i konceptet "Green Half Marathon" i år. I dette koncept forberedes vandflasker, brystnumre, poser, chips osv. Til atleter. materialer blev lavet af genbrugsmaterialer og holdt trykmaterialer på et minimum.

Hibya News Agencychat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar