WRC Rally of Turkey Day for at begynde at tælle

WRC Rally of Turkey tæller dag
WRC Rally of Turkey tæller dag

Republikken Tyrkiet modtog præsidentens protektion, 2020 FIA World Rally Championship 5. løb i Rally of Turkey, Turkey Automobile Sports Federation (TOSFED) af fra 19 lande, 130 atleter og 65 afholdes mellem biler med deltagelse af datoen 18. til 20. september.


De sidste to års 'største sportsorganisation, der var vært for vores land', som Rally of Turkey i år, TC Youth and Sports Ministry, Ministry of Culture og Ministry of Tourism and Sports Betting med bidrag fra "Best of Rent, rent with Avis", der møder sine kunder med et motto fra AVIS, Grand Yazıcı Club Turban er organiseret med Türk Telekom infrastruktur under sponsorering af Turban, Turk Yacht, Pilotcar, Ahu Hospital, Mr. No Dardanel, Auto Club, Marmaris Municipality og Marmaris Chamber of Commerce. Samtidig vil også være vært for de to første løb i Rally Turkey Rally Championship, der distribueres til 155 tv-kanaler fra hele verden med live-udsendelsen.

På grund af Covid-19-pandemien vil organisationen, der afholdes uden et publikum med afgørelse fra sundhedsministeriets videnskabskomité, starte med startceremonien på Marmaris Atatürk-pladsen fredag ​​den 18. september. Det 707 km lange udfordrende rally slutter med en prisoverrækkelse i serviceparken i Asparan søndag den 3. september efter kampen om at blive oplevet i 12 specialetaper i Marmaris, Ula og Datça-regionerne i 20 dage.

TOSFEDs præsident Eren Üçlertopyeri sagde endnu en gang, at de er klar til at vise vores lands magt over for hele verden, ”Vi har arbejdet kontinuerligt som et team for denne store organisation, der afholdes i vores land i pandemiperioden. Vi vil gerne takke hr. Præsident Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Muharrem Kasapoğlu, vores minister for ungdom og sport, Mehmet Ersoy, vores minister for kultur og turisme og til alle de ældste i staten, der bidrog til dette projekt. " lavede forklaringen.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar