Yıldız Mountain Ski Resort bliver mere tilgængeligt

Yıldız Mountain Ski Resort bliver mere tilgængeligt
Yıldız Mountain Ski Resort bliver mere tilgængeligt

Opførelsen af ​​forbindelsesvejen mellem Yıldız Mountain Ski Center, Hot Çermik Hot Spring og Nuri Demirağ lufthavn fortsætter med fuld hastighed. Yıldız Mountain Ski Center bliver mere tilgængeligt med de nybyggede veje.


Sivas guvernør Salih Ayhan undersøgte værkerne, der fortsætter feberagtig i den første etape på 54 km, hvor udbuddet af 17 km vej mellem Yıldız Mountain Ski Center og Hot Çermik Thermal Region, og modtog oplysninger fra myndighederne. Guvernør Ayhan, der også styrer asfaltudlægningsmaskinen, der fremstiller det grundlæggende materiale før overfladebelægningen, ønskede motorvejsteams succes.

Yıldız Mountain Ski Center og Tokat Connection er også etableret

Guvernør Ayhan og hans følge undersøgte derefter værkerne på vejen, der vil etablere forbindelsen mellem Yıldız Mountain Ski Center og Tokat. Vali Ayhan, der undersøgte vejarbejderne på den 61 kilometer lange del af skicentret, der ligger 6,5 kilometer fra Tokat, sagde: ”Interessen for vores naboby til skicentret vil få mening med denne vej. Skielskere, der kommer til skicentret fra Tokat og de omkringliggende byer, vil kunne komme her mere komfortabelt og komfortabelt. Jeg takker alle, der har bidraget til konstruktionen. Sivas 'skinnende Yıldız vil fortsat vinde værdi. " sagde.

Guvernør Ayhan og hans følge undersøgte også bungalowhuse, der blev startet med at blive bygget i Yıldız Mountain Winter Sports Tourism Center og de forbedringer, der blev foretaget på hotellet. Guvernør Salih Ayhan sagde: "Dette bjerg og dets grønne foden er en værdi for Sivas, men vi ønsker at bruge denne værdi ikke kun om vinteren, men i alle årstider." sagde. I den første fase vil der blive bygget 20 bungalows i Yıldız Mountain Winter Sports Tourism Center. " brugte udtrykkene.

I anmeldelserne; Den særlige provinsadministrations generalsekretær Cengiz Nayman, provinschef Gendarmerie-kommandør İdris Tataroğlu, provinsens generalforsamlings præsident Hakan Akkaş, Highways 16. regionale direktør Mustafa Horuz og andet teknisk personale var også til stede.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar