Alle investerer i guld

Alle investerer i guld
Alle investerer i guld

Taner Bilgin, ejeren af ​​T.Bilgin smykkefirma, foreslog, at investorer skulle investere i guld i 2020. Bilgin sagde, ”I 2019 tjente investering i fremmed valuta mere overskud end at investere i guld. Han sagde, at guld tjener mere end udenlandsk valuta i 2020 afhængigt af stik rundt om i verden og vil tjene det i fremtiden. Derfor anbefaler vi investorer at investere i guld, ”sagde han.

BORGERE BLIVER ROLIGE I FALD


Den unge forretningsmand Taner, der modtog prisen for årets bedste debutguldsmed ved guldtopmødet og karriereuddelingen, der blev afholdt for nylig, udtrykte, at investorer ikke skulle være bange for de pludselige fald i Bilginal, ”Selvfølgelig kan der efter disse ekstreme stigninger være et vist fald. Han sagde, at de, der handler lidt mere roligt uden for meget panik under stigningerne og benytter lejligheden i de første fald og investerer i guld, får investorerne til at smile i 2020.

"VI FORTSÆTTER AT GØRE GULD"

Den succesrige forretningsmand Taner Bilgin opfordrede også dem, der vil investere i 2020 og 2021, "Invester i guld". Bilgin, det virker mere logisk at investere i guld også i 2020. Så folk skal ikke forveksles. Guld er et sikrere og altid selvbeskyttende investeringsværktøj med hensyn til investering. Han sagde, at vi stærkt anbefaler investorer at investere i guld i 2020.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar