Alo 153 City Management Center går til udbud

Alo 153 City Management Center går til udbud
Alo 153 City Management Center går til udbud

"Alo 153 City Management Center Service Building", der fungerer som en kommunikationsbro mellem Samsun-beboere og Metropolitan Kommune, udbydes mandag den 21. september. Borgmester Mustafa Demir sagde, "Formålet med projektet er at styrke kommunikationen mellem kommunen og borgerne med denne ændring og at vedtage en borgerorienteret ledelsesmetode ved at imødekomme borgernes krav hurtigt og effektivt."


Samsun Metropolitan Municipality, der arbejder dag og nat for at transportere byen til fremtiden på alle områder fra infrastruktur til overbygning, vil byde på opførelse af servicebygningen 'Alo 153 City Management Center', der vil etablere en bro mellem borgerne og kommunen og styrke kommunikationen. Metropolitan Kommune, hvis projekt vil blive udbudt i morgen (21. september) til opførelse af centret, vil færdiggøre bygningen og tage den i brug hurtigst muligt. Samsun Metropolitan Kommunes borgmester Mustafa Demir, der erklærede, at centret, hvor alle slags klager og anmodninger vedrørende alle 17 distrikter vil blive modtaget, vil tjene 7/24, sagde: ”Takket være dette center ringer borgerne ikke til forskellige telefonnumre for at rapportere deres klager. Ved at ringe til 153 rapporterer de let enhver anmodning og klage over alle 17 distrikter ”.

Præsident Demir sagde, at verden ændrer sig hurtigere end nogensinde før med globalisering og nye digitale teknologier, ”En institution bør ændre sig for at sikre dens succes og bæredygtige kvalitet. Med denne ændring er projektets mål at styrke kommunikationen mellem kommunen og borgerne og at vedtage en borgerorienteret ledelsesmetode ved at imødekomme borgernes krav hurtigt og effektivt. Samsun Alo 153-bygningen ligger på Atatürk Boulevard parallelt med jernbanesystemlinjen ”.

Borgmester Mustafa Demir sagde, at det samlede anlægsareal er 983.46 kvadratmeter, ”Dette projekt er meget vigtigt for os. Vores borgere uden for byen og i udlandet, inklusive 1 million 350 tusind mennesker, vil være i stand til at kontakte kommunen. "Han vil være i stand til at levere sit forslag, sin kritik og sin anmodning herfra."chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar