Alstom, pioner inden for innovation inden for transport og mobilitetshygiejne og sikkerhed i verdenen af ​​Covid-19

Alstom Pioneer inden for innovation inden for transport og mobilitetshygiejne og sikkerhed i Covid-19-udbruddet
Alstom Pioneer inden for innovation inden for transport og mobilitetshygiejne og sikkerhed i Covid-19-udbruddet

Da karantænebegrænsninger gradvist lettes, og folk tilpasser sig den nye normale, stiller mange mennesker spørgsmålstegn ved, hvad den nye normal vil være for offentlig transport og mobilitet. I verdenen af ​​COVID-19 er sikkerhed og hygiejne kernen i folks bekymringer med behovet for forsikring om, at sundhed og trivsel hos dem, der pendler hver dag, vil være en topprioritet, når det kommer til transport og mobilitet.


Som global leder inden for jernbanetransport og bæredygtig mobilitet forsøger Alstom at afbøde disse bekymringer ved at få mest muligt ud af karantæne-æraen og investere i at fremskynde udviklingen af ​​exceptionelle incitamenter til mobilitet inden for sundhed og velvære.

Inden for Alstom har et dedikeret team af eksperter samlet kernekompetence og ressourcer på tværs af alle tekniske domæner, der arbejder i koordination med internationalt anerkendte myndigheder og organisationer såsom sundheds- og virologilaboratorier for at levere innovative hygiejne-, sundheds- og sikkerhedsløsninger.

På den måde præsenterede holdet en omfattende og godkendt løsningsportefølje baseret på mikroorganismes formeringsmekanismer og dybtgående videnskabelig teknisk viden for at reducere spredningen af ​​virussen i både luft og overflader. Porteføljen af ​​løsninger, der er klar til handling og under udvikling, garanterer:

  • beskytte passagerernes og medarbejdernes sundhed
  • begrænsning af indvirkningen på miljøet og energiforbruget
  • opretholde udstyrets pålidelighed

Alstom Near East Grubuv Turkey General Manager for Mama SOUGOUFAR fandt i følgende erklæring: "Covidien 19, da det første gang optrådte trusler om pandemier, oprettede Alstoms særlige arbejdsgruppe ved hjælp af den brede ekspertise fra sine medlemmer inden for alle tekniske områder, der er ramt af sundhedskriser og ressourcer. Denne gruppe fokuserede ikke kun på sundheds-, hygiejne- og sikkerhedsløsninger til tog, men også styring af passagertæthed i transportområder. ”

Han fortsætter og tilføjer, ”Vores firma har fremskyndet godkendelsen af ​​supplerende løsninger, der forventes at være klar i de kommende måneder, samt at udvikle innovative løsninger designet til at beskytte passagerer og genoprette deres følelse af tillid. Disse udviklingsløsninger er koncentreret om større virucidale udviklinger (løsninger, der har mulighed for at deaktivere eller ødelægge vira). "

"Som en stabil virksomhed, der er forpligtet til at levere bæredygtige løsninger til sundere transport, vil Alstom fortsætte med at arbejde sammen med sine værdsatte kunder og støtte dem i deres mobilitetsudfordringer og konstant søge innovative løsninger." afsluttede han sine ord.

Alstom, det har længe været aktiv i 70 år i Tyrkiet. Istanbul-kontoret fungerer som et regionalt center for Afrika-Mellemøsten-Centralasien-regionen og for signal- og systemprojekter. Alt bud, projektledelse, design, indkøb, teknik, vedligeholdelsestjenester til signalering og systemprojekter i AMECA-regionen udføres fra Istanbul. Tyrkiet med Alstoms regionale projekt er et vigtigt center for eksport af kvalificeret lokalt talent.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar