Alternativ måde at Çambaşı Plateau, hjertet af Ordu turisme

Alternativ måde at Çambaşı Plateau, hjertet af turisme
Alternativ måde at Çambaşı Plateau, hjertet af turisme

Ordu Metropolitan borgmester Dr. Mehmet Hilmi Güler forbereder byen på fremtiden med de studier, han startede inden for turisme. Præsident Güler, der fortsatte med at arbejde for at bringe højlandsturisme i spidsen, sørgede for, at Çambaşı Plateau i Kabadüz-distriktet og Topçam-distriktet i Mesudiye-distriktet blev fusioneret med en nybygget alternativ vej.


Den 24 kilometer lange rute, der giver direkte adgang til Çambaşı-platået på Sortehavets Middelhavsvej, mødes med en rullekomprimeret betonvej. Når værkerne er afsluttet, vil der blive leveret en alternativ rute til vejen mellem Altınordu og Çambaşı, som stadig er tilgængelig med stejle ramper og farlige bøjninger.

FØRST I DEN ANVENDTE BETONVEJHÆR

Ordu Metropolitan Kommunes generalsekretær Coşkun Alp undersøgte de komprimerede betonvejsarbejder mellem Çambaşı Plateau og Topçam District på stedet. Præsident Dr. Om at halvdelen af ​​vejen, som de to distrikter havde ventet på i årevis, blev afsluttet efter instruktion fra Mehmet Hilmi Güler, sagde generalsekretær Alp: ”Vi implementerer en rullekomprimeret betonvejsapplikation her. Funktionen ved denne vej er, at det er en rute, gennem hvilken maskiner let kan passere 2 timer efter, at den er taget i brug. Tidligere anvendte han det samme eksempel i vores distrikt Altınordu med den nye busstation på højre side af Civil River. Vi havde et vellykket resultat, ”sagde han.

Det vil tjene plateau turismen

Generalsekretær Alp understregede, at den rullekomprimerede betonvej er en langvarig applikation, ”Vi er meget tilfredse med de resultater, vi hidtil har opnået. Vi modtager en meget effektiv service. Kræver ikke vedligeholdelse og reparation. Det tages i brug meget hurtigt. En 6.5 meter bred vej blev bygget i en struktur af høj standard. Da den ene ende er forbundet med Sortehavet-Middelhavsvejen via Topçam, vil det være en alternativ måde at nå Çambaşı, ”sagde han.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer