Ankara Foundation Works Museum

Ankara Foundation Works Museum
Ankara Foundation Works Museum

Ankara Foundation Works Museum eller kort sagt AVEM; Det er et museum beliggende i Altındağ-distriktet i Ankara. Det blev åbnet for besøgende den 7. maj 2007. Tilsynet med museet udføres af direktoratet for etnografimuseum.

Museumsbygning


Museumsbygningen, der ikke bruger traditionelle ornamenter og arkitektoniske elementer og har meget enkle facader, blev bygget i 1927 i overensstemmelse med forståelsen af ​​I. National Architecture Period. Det blev brugt som Law School mellem 1928-1941 og fungerede senere som en sovesal for piger tilknyttet Ankara Girls Art School og Higher Education Foundation. Til sidst blev det lejet af Ankara Mufti og blev bygningen for denne institution indtil 2004. Bygningen, der blev evakueret i april 2004, blev købt af Generaldirektoratet for Fonde for at blive brugt som museum og blev restaureret og åbnet for besøgende som Ankara Foundation Works Museum.

samling

I Ankara Foundation Works Museum; år Fondens generaldirektorat tank blev opbevaret i Tyrkiet og samlet fra alle regioner af tæpper og tæpper, f.eks. lysestager, punge, Koran-Koranen, sultanernes gerning, ure, stregplader, fliser, mineralforarbejdning og manuskripter er ledig. Også; Vinduesvinger af træ fra det 13. århundrede og prædikestole fra Ahi Evran-moskeen; Dørvingerne og træpanelerne i Divriği Ulu-moskeen er også blandt de sjældne værker på museet. Nogle af de stykker, der blev smuglet til udlandet i tidligere år, blev bragt tilbage og åbnet for udstilling her.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar