Motorvej Ankara Niğde åbner service fredag ​​4. september

Motorvej Ankara Niğde åbner service fredag ​​4. september
Motorvej Ankara Niğde åbner service fredag ​​4. september

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu Adrianople forbinder uden afbrydelse indtil Sanliurfa, med intelligente transportsystemer udstyret med Tyrkiet og den smarteste måde at tjene som Ankara-Nigde, det åbnes af Recep Tayyip Erdogan Motorvejs premierminister Recep den 4. september.


Karaismailoğlu sagde, at rejsetiden mellem Ankara-Niğde og den eksisterende vej, der tager 4 timer og 14 minutter, vil falde til 2 timer og 22 minutter med motorvejen, der skal åbnes, ”Dette projekt er et meget vigtigt projekt både økonomisk og socialt. Motorvejen vil forbinde byerne på ruten og udvide sin handel og økonomi. Derudover vil vores borgere takket være dette projekt ikke kun spare 885 millioner lire hvert år, men også spare 127 millioner 551 tusind liter brændstof årligt. Med investeringen vil vores land bidrage med 1 milliard 628 millioner lira hvert år. Takket være vores motorvej vil vores luft være renere, kulstofemissionerne falder med 318 millioner 240 tusind kilo årligt ”.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, Ankara-Nigde-motorvejen 105 kilometer Ankara-Acıku-krydset Mellem 1. segment med 57 kilometer Alayhan Junction - erklærer 3. sektion mellem pytter Interchange åbnes den 4. september, "Tyrkiets mest intelligente "Vores Ankara-Niğde-motorvej, som vil have en vej, åbnes af vores præsident den 4. september".

Præsident Erdogans ledelse for at forbedre landet, økonomien og Karaismailoğlu sagde, at de forsøgte at vokse forretningen, "væksten i Tyrkiets økonomi og handel på baggrund af stigningen på det sted, det fortjener i dette land, bevæger vi os, vel vidende at vores transport- og kommunikationsinfrastruktur. Med denne opmærksomhed sætter vi i drift Marmaray, Eurasia Tube Tunnel, High Speed ​​Train linjer, delte veje, Yavuz Sultan Selim Bridge, Osmangazi Bridge, Baki Tbilisi Kars Railway, Ordu Giresun Airport og mange flere. Minister Karaismailoğlu understregede, at betydningen af ​​transport- og kommunikationsinfrastruktur øges dag for dag i den globaliserende verden, "Nu er din tilstedeværelse i verden fornuftig med det, du kender, og hvor langt du kan nå."

Vil være den internationale handelsvej

Karaismailoğlu, Tyrkiets fremtid mod landets øst mod vest, ikke kun med højhastighedstoget og flyrejser nordpå mod syd og sagde, at de forbinder motorvejen, i denne sammenhæng understregede Ankara-Nigde, at det har stor betydning motorvej.

Minister Karaismailoğlu erklærede, at den 275 kilometer lange motorvej, 55 kilometer fra motorvejen og 330 kilometer af forbindelsesvejen, vil forbinde Ankara til Mersin, Adana, Gaziantep, Hatay og endda Şanlıurfa med en kontinuerlig delt vej. Tyrkiet vil forbinde øst mod vest, sagde han. Karaismailoğlu sagde, ”Vi vil sætte i brug et internationalt vigtigt transportnetværk, der forbinder regionerne Marmara, Sortehavet, Centralanatolien, Middelhavsområdet og det sydøstlige Anatolien. Vigtigere er, at denne motorvej bliver en international handelsvej, der forbinder byerne på sin rute og vokser sin handel og økonomi ”.

Den sikreste og mest intelligente vej til Tyrkiet

Motorvej Ankara-Nigde, Karaismailoğlu-minister, der siger, at der ville være Tyrkiets mest intelligente måde, har meddelt, at intelligente transportsystemer til motorveje er installeret med lokal og national infrastruktur. Karaismailoğlu sagde, at takket være systemet kan motorvejen styres fra et enkelt hovedkontrolcenter, og trafiksikkerheden vil være på det højeste niveau, og at serversystemerne vil blive sikkerhedskopieret på to separate punkter under hensyntagen til vigtigheden af ​​de operationer, der skal styres fra Intelligent Transportation System kontrolcenter, og systemsoftwaren, der giver styringen af ​​operationerne, er designet lokalt og nationalt.

Minister Karaismailoğlu sagde, at den centrale styringssoftware også vil arbejde i integration med hændelsesdetekteringssoftwaren, samle alle oplysningerne i systemet og kompilere de indsamlede oplysninger med kunstig intelligens og maskinindlæringssystemer, ”Vores system er designet til at advare både operatører og chauffører i henhold til farlige situationer, ulykker og trafik på motorvejen. blev designet. "Vi vil sikre, at operatører let kan kontrollere systemer i en kunstig intelligens-automatiseringslogik, der minimerer menneskelige fejl blandt disse flere enheder, kameraer, billeder og alarmer."

Inden for systemets rækkevidde oplyste Karaismailoğlu, at der var installeret 3 millioner meter fiberoptisk kabelinfrastruktur på motorvejen som 1,3 backbones, 500 trafiksensorer langs motorvejen samt 9 metorologiske målestationer, 208 hændelsesdetekteringskameraer, 335 intelligente transportfeltstyringsenheder og 687 digitale Rapporteret medieserveropsætning. Ministre Karaismailoğlu inden for systemet vil også finde sted fra at erklære et katastrofehåndteringscenter, "Med dette system har vi etableret Tyrkiets sikreste og mest intelligente måde," sagde han.

Årlige besparelser på 1 milliard 628 millioner Lira

Han bemærkede, at motorvejen Ankara-Niğde er et strategisk projekt både økonomisk og socialt og vil give betydelige besparelser, og minister Karaismailoğlu sagde, at 36 millioner 220 tusind personer / time vil blive sparet takket være motorvejen, og at denne gang vil blive afspejlet i landets økonomi som et bidrag på 885 millioner lira hvert år. fortalt. Det indikerer, at 127 millioner 551 tusind liter brændstof vil blive sparet årligt takket være motorvejen, sagde Karaismailoğlu, ”Med investeringen vil vores land bidrage med 1 milliard 628 millioner TL hvert år. Takket være vores motorvej vil vores luft være renere, kulstofemissionerne falder med 318 millioner 240 tusind kilo årligt ”.

De første 13 kilometer er gratis

Minister Karaismailoğlu mindede om, at den pågældende motorvej vil blive afsluttet i juni 2021 i henhold til kontrakten, men at de åbner projektet næsten et år før den lovede dato. Karaismailoğlu, der understreger, at de resterende 113 kilometer af projektet åbner den anden sektion mellem Acıkuyu Junction og Alayhan Junction i sidste kvartal af året og sætter hele motorvejen i brug, sagde Karaismailoğlu, at den første 2 kilometer lange sektion fra Ankara vil være gratis siden åbningen af ​​Ankara-Niğde Highway.

Minister Karaismailoğlu sagde, at startende fra ringvejen på Ankara-siden af ​​motorvejen, vil det være gratis indtil Hacıbey Junction, Gölbaşı Junction og Haymana Junction.

22 millioner ton asfalt hældes

Karaismailoğlu sagde, at motorvejen Ankara-Niğde også er et stort projektmæssigt projekt, sagde: ”Med dette projekt er 3 viadukter med en længde på 566 meter, 5 broer med en længde på 2 meter, 368 overfarter på 49 meter, ca. 4 udgravning på millioner m506 og påfyldning på 75 millioner m131. 3 millioner tons asfalt blev hældt. Ved denne lejlighed vil jeg takke Generaldirektoratet for Highways-familien og entreprenørfirmaet, der afsluttede et så stort projekt længe før den lovede dato, og jeg håber, at vores Ankara-Niğde-motorvej vil være lykkebringende for vores land og nation ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer