ASELSAN fortsætter ADOP-2000-leverancer

ASELSAN fortsætter ADOP-2000-leverancer
ASELSAN fortsætter ADOP-2000-leverancer

Leveringerne af ADOP-2000, det systemsystem, der er oprettet ved at kombinere systemerne fra ASELSANs brandstøtteproduktfamilie, fortsætter.


Inden for rammerne af ADOP-2000-projektets anden udvidelsesaftale blev den tredje leverings første gruppeaktivitet med succes gennemført på faciliteterne i 2. Main Maintenance Factory Directorate. For at forhindre, at virkningerne af COVID-19-udbruddet forårsager en forsinkelse i leveringsdatoen, blev et selvopofrende arbejde udført af alle underleverandører, inklusive både ASELSAN-personale og 2. Main Maintenance Factory Directorate, og den første gruppeleveringsproces blev afsluttet uden nogen forsinkelse på grund af COVID-19. Inden for rammerne af denne levering blev ADOP-2000-systemet bestående af beskyttede systemer, pansrede personalebærere og computersæt leveret til landstyrkekommandoen, og applikationsmiljøet blev installeret i de leverede enheder.

De leverede systemer er anført nedenfor:

 • Corps Tactical Operations Center Fire Support Staff
 • Brigade Tactical Operations Center Fire Support Staff
 • Artillery Regiment hovedkvarter
 • Artilleribataljonens hovedkvarter
 • Artillery Regiment Fire Management Center
 • Corps Artillery Regiment Artillery Battalion Fire Management Center (Truck)
 • Brigade Artillery Battalion Fire Management Center
 • Manøvrer bataljonens brandstøttekoordinationscenter
 • Bt./Tk. Ateş Management Center
 • Battalion Heavy Mortar Team Fire Management Center
 • Split mørtel sektion brandhåndteringscenter
 • Mortar Commander Message Unit
 • Forward Observer Message Unit
 • Applikationsmiljø (klasseværelse)

ADOP-2000

ADOP-2000 leverer automatisering af måldetektering, kommando, kontrol og tekniske brandhåndteringsfunktioner for brandstøtten på slagmarken og implementeringen af ​​brandstøtten i fuld harmoni med andre slagmarkfunktionelle områder. Det er et C4I-system, der gør det muligt for kommandøren at planlægge de nødvendige planer om at skyde med det rette våbensystem og passende ammunition på det rette tidspunkt, implementere det og bruge ildstøtteelementerne på slagmarken med maksimal effektivitet.

ADOP-2000 gør det muligt at medtage våben (kanoner, mørtel og raketkastere med flere tønder) og måldetekteringsradarer i automatiseringen af ​​brandstøtten, samtidig med at de tekniske brandhåndteringsfunktioner kan udføres for disse våben. Derudover sikrer ADOP-2000, at opgaver såsom meteorologimåling og topografisk jordmåling udføres nøjagtigt, præcist og hurtigt, og de opnåede data overføres til andre systemer i digitale omgivelser.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar