Global pris til ASELSAN fra Business World

Global pris til ASELSAN fra Business World
Global pris til ASELSAN fra Business World

ASELSAN, der har taget pandemiprocessen alvorligt fra den første dag, modtog sølvprisen ved Stevie International Business Awards med sin praksis, der tilføjer værdi til sine medarbejdere og interessenter. Virksomheden blev tildelt i feltet "Most Valuable Corporate Response" med sine projekter i coronavirus-perioden.


ASELSAN har leveret et sikkert miljø for sine medarbejdere siden de første dage af pandemiprocessen. Ved at levere milliarder lira til sine forretningspartnere fortsatte den forsyningskæden og støttede økonomien. Mobilisering, som var planlagt til forsvar for landet, reagerede hurtigt på behovet ved at implementere arbejdsordren til produktion af åndedrætsværn.

Mens ASELSAN blev et af de fire forsvarsfirmaer, der bedst styrede pandemiprocessen i verden, ifølge tidsskriftet Defense News med de applikationer, det implementerede, var det et af de første virksomheder, der modtog TSE COVID-19 Safe Production / Safe Service Certificate.

Under epidemien arbejdede ASELSAN-medarbejdere og ASIL Association også til samfundets fordel. ASELSAN-medarbejdere, der frivilligt deltog i aktiviteterne, overførte hundreder af tusinder af lira til de trængende gennem foreningen.

Som et resultat af alle disse bestræbelser blev ASELSAN tildelt sølvprisen i feltet "Most Valuable Corporate Response" med sine projekter i coronavirusperioden inden for rammerne af "Stevie International Business Awards".

Prioritet for ASELSAN-medarbejdere

ASELSAN startede sine aktiviteter med at oprette Health Precautions Board med deltagelse af seniorledere fra alle relevante enheder fra pandemiens første dag for at beskytte medarbejdernes sundhed og skabe et sikkert arbejdsmiljø. Under epidemien blev alle regler fastlagt af offentlige institutioner og organisationer nøje fulgt. For at sikre ASELSAN-medarbejderes og interessenters sundhed og sikkerhed blev alle foranstaltninger truffet, herunder forebyggelse af erhvervsmæssige risici, uddannelse og information. Ansvarlige enheder blev etableret inden for rammerne af foranstaltningerne, og nødvendige værktøjer og udstyr blev leveret for at sikre sundhed og sikkerhed. Alle ASELSAN-medarbejdernes behov under pandemiprocessen blev hurtigt reageret.

COVID-19 Safe Production / First Defense Company med Safe Service Certificate

ASELSAN blev den første forsvarsindustri, der kvalificerede sig til COVID-19 Safe Production / Safe Service Certification ved at opfylde alle de standarder, der er fastsat af det tyrkiske standardiseringsinstitut (TSE). ASELSAN er blevet udvalgt som en af ​​de fire virksomheder i verden til bedst at styre pandemiprocessen ifølge Defense News Top 100-listen.

Træk vejret verden med de åndedrætsværn, den producerede

ASELSAN; Covidien-19 under epidemien, især på vegne af Tyrkiet for at forblive stærk, inklusive de tyrkiske væbnede styrker, har fortsat leveret uafbrudt og pålidelig service til alle vores interessenter. Mens vi fortsat reagerede på behov inden for forsvar og sikkerhed, udviklede design af husholdningsapparater og åndedrætsapparater og banebrydende udviklingen af ​​sundhedssektoren i Tyrkiet med andre sundhedsteknologier. Åndedrætsværn produceret af ASELSAN med mobiliseringens ånd blev åndedræt over hele verden.

ASİL deltog også i studierne

Under coronavirusepidemien meldte mange ASELSAN-medarbejdere sig frivilligt uden for arbejdstiden. ASELSAN-medarbejdernes økonomiske bidrag til den nationale solidaritetskampagne var over 200 tusind TL.

ASIL Association har også fremskyndet sine arbejder til gavn for samfundet i epidemien. Foreningen organiserede en "Ramadan-overflod øges, når du deler" -kampagne og leverede madpakker og kontanthjælp til tusinder af familier i nød. ASIL støttede sundhedspersonale ved at donere tusindvis af operationer og N21-masker, visirmasker, beskyttelsesbriller, overalls, overshoes, motorhjelm og handsker til 95 hospitaler.

Øget support til leverandører, fortsat

Kampen mod pandemier fortsætter uafbrudt i ASELSAN og de virksomheder, det samarbejder med. I betragtning af bæredygtigheden af ​​forsvarsindustriens økosystem som hovedprioritet fortsatte ASELSAN med at øge sin støtte til sine leverandører under pandemiprocessen. I denne periode, hvor ingen forstyrrelser var involveret i indkøbsprocesserne, fortsatte mere end 5 tusinde interessenter med at give nye ordrer til organisationerne. I april 2020, som en indikation af den uafbrudte kontinuitet i aktiviteterne, blev “Our Power One” -platformen lanceret for ASELSANs leverandører. Med denne platform blev aktiviteter som bud, kvalitet, produktforsyning, træning, inspektionsprocesser, scorekort fra leverandører og meddelelser udført uden afbrydelse.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar