ATUS webside gør adgang lettere med sit fornyede ansigt

ATUS webside gør adgang lettere med sit fornyede ansigt
ATUS webside gør adgang lettere med sit fornyede ansigt

Smart Public Transportation System (ATUS), en af ​​de smarte byplanlægningstjenester i Konya Metropolitan Municipality, gør livet lettere for sine brugere med de nye innovationer.


Borgmester i Konya Metropolitan Municipality, Uğur İbrahim Altay, erklærede, at ATUS giver bekvemmeligheden ved offentlig transport til borgere, der foretrækker offentlig transport, hvilket gør det lettere for dem at gå til deres destination på den mest behagelige måde. Præsident Altay sagde, at ATUS er en af ​​de mest anvendte applikationer af befolkningen i Konya, at de hjalp befolkningen i Konya til at bruge mere effektivt ved at foretage innovationer på ATUS-webstedet.

Innovationerne tilføjet til ATUS-websiden er som følger: ”Websidens mobilkompatibilitet er designet på den mest nyttige måde. Webgrænseflader er designet til at være brugervenlige, æstetiske og mobile kompatible. Bruger login er tilføjet, og brugeren er forsynet med et unikt panel. Nu kan favoritstoppet bestemmes, det ønskede tidspunkt kan vælges, og en alarm kan indstilles inden dette tidspunkt. Systemet tilføjer automatisk de mest forespurgte linjer og stopper til favoritterne for ikke-medlemsbrugere. Brugeren kan tilføje så mange elcards, som de vil, og straks se kortbalancen. 'Hvor er min bus?' I sektionen kommer de nærmeste stoppesteder alt efter placeringen. Arrangementer blev foretaget i systemet i henhold til statistikker over brugervaner. In-site søgning er blevet udviklet, som gør det muligt for brugere at få resultater mere effektivt og på kortest mulig tid. "How to Go-applikationen" blev udviklet, og dens opdaterede version blev taget i brug. "chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar