Baksı Museum fejrer 20 års jubilæum

Baksı Museum fejrer sit 20-års jubilæum
Baksı Museum fejrer sit 20-års jubilæum

Med det formål at give plads til samtidskunst og traditionelt håndværk side om side under samme tag, fortæller Prof. Dr. Baksı-museet, som Hüsamettin Koçan startede sin etablering i 2000, fejrer sit tyveårs jubilæum.


Baksı Museum overgav kommunikationen med de projekter, som det vil realisere til sit 20-års jubilæum, til Grup 7 İletişim. Museet er planlagt til at gennemføre en række specielle projekter, der vil berige og farve verden af ​​kultur og kunst til Anatolian Awards, hvoraf den første arrangeres i år blandt de særlige udstillinger til dets 20-års jubilæum. Ud over etableringsprocessen og åbningen af ​​Grup 7 Kommunikationsmuseet har Prof. Dr. Hun arbejdede med Hüsamettin Koçan og blev tildelt Golden Compass Public Relations Award i 2011 for sine kommunikationsstudier.

Baksı Museum modtager tjenester fra Grup 7 İletişim inden for rammerne af strategisk kommunikationsrådgivning inden for virksomheds-, projekt- og lederkommunikation, projektdesign og ledelse, ledelse af interessentrelationer og ledelse af medieforhold. Interpress vil også støtte Baksı Museum og Baksı Culture and Arts Foundation inden for medieovervågning og rapportering.

Blandt de mærker, som Grup 7 İletişim tilbyder kommunikationsrådgivningstjenester, udover Baksı Museum, Colin's, DASK (Natural Disaster Insurance Institution), Eroğlu Holding, FİBA Group, Halkbank, Halk GYO, HOM Design Center, Istanbul Research Institute, Kastamonu Entegre, Makine Eksportørforening, Pera Museum, Palace Casting Service, Skyland Istanbul, Tyrkiet Green Crescent Insurance Association og finder sted.

Hibya News Agencychat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar