Benzindrift Ofisi stiger med solkraft

Benzindrift Ofisi stiger med solkraft
Benzindrift Ofisi stiger med solkraft

Petrol Ofisi fra Tyrkiets førende brændstof- og smøremiddelindustri er fortsat førende inden for levering af solstation nummer 5 i sektoren. Petrol Ofisi er også førende inden for dette felt med en samlet installeret effekt på 258 kWp opnået fra solenergi på sine stationer i Bodrum, Izmir, Torbalı, Antalya og Ankara.


Hvert år spares 426.368 træer, og 1.280 tons kulstofemission forhindres med 196 kWh elektricitet, der årligt forbruges af solenergi på Petrol Ofisi-stationer. Understreger, at de fortsat vil øge antallet af stationer, der forsyner deres elektricitet med solenergi, sagde administrerende direktør for Petrol Ofisi, Selim Şiper, ”Det arbejde, vi har udført på dette område, og vores mål er et af de bedste eksempler på Petrol Ofisis generelle tilgang til vores land og fremtiden”.

Petrol Ofisi startede solstationsprojektet med Paşalılar Petrol (2019 kWp) i Muğla Bodrum i 42,075 og derefter Yaman Petrol i Izmir Çiğli (44,28 kWp) og As Mira Benzin i Torbalı (42,24 kWp). ), Ali Şahin Benzin (70,62 kWp) i Antalya Alanya og endelig Kadem Benzin (59,40 kWp) i Ankara. Benzin Ofisi-stationer inden for projektet leverer næsten alt deres elbehov fra solenergi, samt leverer den overskydende energi, de genererer til nettet.

Ledende inden for dette felt med en samlet installeret effekt på 258,61 kWp

Solenergisystemerne på Petrol Ofisi-stationer, som inkluderer kraftfuld, ny generation, mere effektive og lokalt producerede solenergiteknologier, installeres af RM Istanbul og Solarçatı. Petrol Ofisi er også førende inden for sin sektor på dette område med en samlet installeret effekt på 258,61 kWp, der genererer elektricitet fra solenergi på sine stationer. Petrol Ofisis 5 stationer vil forbruge 426.368 kWh solenergi årligt. Dette tal svarer til det årlige elforbrug i en by eller et kvarter med 140 hjem. Med den elektricitet, der genereres fra solenergi, der skal forbruges på Petrol Ofisi-stationer, spares i gennemsnit 1.280 træer hvert år, og 196 tons kulstofemission forhindres.

"Vi foretrak stærk, ny generation, mere effektiv, indenlandsk produktionsteknologi"

Udtalelse om, at solenergiprojektet udgør et af de smukkeste eksempler på Petrol Ofisis filosofi, ånd og standarder, sagde Petrol Ofisi CEO Selim Şiper, ”Petrol Ofisi har Det tager vigtige skridt at bidrage. Med ledelsens mission i sine sektorer sætter den signatur på forbedringer, innovationer og pionerer. Det faktum, at disse 79 stationer får deres elbehov fra solenergi, er en afspejling og et af de bedste eksempler på vores tilgang og filosofi. På dette felt handlede vi med omhu og omhyggelighed på en måde, der passer til lederen, målrettet mod den bedste, den mest ideelle og avancerede teknologi. Vi begrænsede ikke vores mål i denne sag til noget antal. Vi har et ønske om at være i stand til at imødekomme elbehovet på enhver mulig station med solenergi, ”sagde han.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar