TAI modtog 3 priser ved Stevie Awards

TAI modtog 3 priser ved Stevie Awards
TAI modtog 3 priser ved Stevie Awards

Turkish Aerospace Industries modtog i alt tre priser i to forskellige kategorier med to projekter indsendt inden for den årlige Stevie Awards. "Kvinder, der inspirerer Sky Mentoring-programmet", som blev implementeret af TAI for at styrke kvinders beskæftigelse i forsvarsindustrien med 20 mentorer fra TAI og 20 universitetslærere, og "Child Inventors Science Program" implementeret for at bidrage til udviklingen af ​​børn af TAI og styrke båndet mellem dem. Workshops-arrangementet vandt i alt tre priser, en sølv og to bronze, i kategorierne "Intern kommunikation" og "Fællesskabsengagement" i Stevie International Business Awards.


Stevie-priser, der afholdes hvert år af International Business Award, en af ​​de internationale tildelingsorganisationer, fandt deres ejere. TUSAŞ modtog tre priser i to kategorier i tildelingsprogrammet, som det anvendte med to projekter. TAI, som blev tildelt Women Mentorship Program og Child Inventors Science Workshops, der blev afholdt for første gang i år, fortsætter med at styrke sin banebrydende rolle inden for luftfart og rum med sociale projekter.

Om tyrkisk luftfartsindustri

Tyrkiske luftfartsindustrier, faste og roterende vingeluftplatforme fra ubemandede luftfartøjer og rumsystemer op til integration af luftfart og design af luftfartssystemer, udvikling, modernisering, fremstilling, integration og livscyklusstøtte i Tyrkiets teknologicenter Det er blandt de globale aktører inden for luftfarts-, rum- og forsvarsindustrien.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar