Borgerne rejser bekvemt under pandemiske forhold med ESTRAM

Borgerne rejser bekvemt under pandemiske forhold med ESTRAM
Borgerne rejser bekvemt under pandemiske forhold med ESTRAM

ESTRAM, som er en vigtig del af bytransport i Eskişehir, begyndte at tjene ved at øge antallet af rejser på alle linjer med færdiggørelsen af ​​værkerne på opera- og busstationslinjerne og overgangen til vintertidsplanen.


Med overgangen til vintertariffen i ESTRAM, der foretrækkes af tusindvis af Eskişehir-folk hver dag, er antallet af ture steget. Derudover begyndte beboerne i Eskişehir med færdiggørelsen af ​​værkerne på linjerne Opera og Bus Station også at bruge lukkede linjer. I erklæringen om, at klagerne over sporvogne er minimeret med åbningen af ​​nye linjer og overgangen til vinterplanen, erklærede embedsmænd fra Metropolitan Municipality, at værkerne på de nye linjer i Kumlubel og 75. Yil-kvarteret er nået til en ende.

ESTRAM-embedsmænd erklærede, at operationen med en linje mellem Yıldız og Opera vil have negative virkninger både med hensyn til sikkerhed og hyppigheden af ​​sejladsen efter forlængelsen af ​​linjen til Kumlubel og Otogar, og at dobbeltlinjedriften er startet ved at lave en afgangslinje til Gazi Yakup Satar Street. De erklærede, at de passagerer, der bruger stop ved Gazi Yakup Satar Street, skal bruge de nybyggede Opera- og Yıldız-stoppesteder.

Beboerne i Kırım Caddesi og Gazi Yakup Satar Street, der udtrykte deres store glæde med starten af ​​sporvognstjenester, takkede Metropolitan Municipality for deres arbejde.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar