Antalya Boulevard's Bus Station Junction vil være lukket for trafik i 7 måneder

Antalya Boulevard's Bus Station Junction vil være lukket for trafik i 7 måneder
Antalya Boulevard's Bus Station Junction vil være lukket for trafik i 7 måneder

Inden for rammerne af Antalya Metropolitan Municipality 3rd Stage Rail System Project, vil den vestlige akse for den del af Antalya Boulevard mellem Bus Station Junction og Anatolian Junction være lukket for trafik i 1 måneder fra fredag ​​den 3. september på grund af jernbanesystemets forbindelsesarbejde på 18. og 7. trin.


Det 3. trin Light Rail System Project i Antalya Metropolitan Municipality fortsætter med fuld hastighed. I denne sammenhæng vil der blive foretaget en tunnelforbindelse, der forbinder Antalya 1. og 3. etages jernbanesystemlinjer ved Bus Station Junction. På grund af tunnelarbejdet vil den vestlige akse af den del af Antalya Boulevard mellem Bus Station Junction (terminalbusindgang) og Anatolian Junction og den vestlige akse af Anatolian Junction (sydgående gren) være lukket for trafik i 18 måneder fra fredag ​​den 2020. september 7.

ALTERNATIVE ROUTER

Under undersøgelserne skal køretøjerne, der kører til Konyaaltı og Akdeniz University (syd) fra Antalya og Sakarya Boulevards, bruge henholdsvis 3072 Street og Adnan Selekler Street fra Bus Station Junction (Terminal busindgang). Embedsmændene erklærede, at lukningerne starter fra den vestlige del af Anadolu Junction, og at arbejderne vil fortsætte i etaper. Embedsmændene erklærede, at der vil blive givet information i alle faser af projektet for at forhindre, at borgerne bliver ofre og for at sikre kontinuiteten i trafikstrømmen, og advarede borgerne om at overveje retningsskiltene.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar