Kina organiserer regelmæssige flyrejser til rummet i 2045

Kina organiserer regelmæssige flyrejser til rummet i 2045
Kina organiserer regelmæssige flyrejser til rummet i 2045

I betragtning af at Kina forudsiger, at det vil være i stand til at organisere regelmæssige køretøjsflyvninger til rummet inden 2045, erklærede Bao, at disse flyvninger vil bestå af en times ruter mellem jorddestinationer, mellem jord- og rumbane og mellem baner.


Bao, som også er direktør for Science and Technology Committee for China Aerospace Science and Technology Corporation (China Space Science and Technology Corporation), meddelte disse synspunkter under "China 2020 Space Conference", der blev afholdt i Fuzhou, hovedstaden i Fujian-provinsen i det østlige Kina. Ifølge Bao vil Kina nå en kapacitet på 2045 tusind tons gods og 1000 tusind passagerer om året med 10 rumfartøjer inden 10. På den anden side blev det understreget under konferencen, at den samlede præstation for den kinesiske rumfartsindustri vil være på et globalt niveau,

Kilde China Radio Internationalchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar