Cykelbærende apparat vinder Antalya Metropolitan Award

Cykelbærende apparat vinder Antalya Metropolitan Award
Cykelbærende apparat vinder Antalya Metropolitan Award

Antalya Metropolitan Municipality vandt en pris i 'Bicycle Transportation Idea and Project Implementation Competition for Municipalities'.


Antalya Metropolitan Municipality, Tyrkiet Union of Municipalities inden for rammerne af den europæiske mobilitetsuge har gennemført den nationale koordinering af 'cyklister Transport til kommuner og projektimplementering idékonkurrence' vandt prisen for sit cykeltransportapparat, der blev brugt i offentlig transport. Antalya Metropolitan Municipality, der rangerede blandt de top 538 blandt 10 projekter, modtog også en tildelingsbevilling på ca. 250 tusind TL.

Antalya Metropolitan Municipality vandt en pris for sit cykelbærende apparaturprojekt, der er knyttet til 25 busser, der bruges i bytransport i Antalya for at integrere offentlig transport og til at popularisere brugen af ​​cykler.

Tyrkiets kommunale union (UMT) siden 2018 har gennemført den nationale koordinering af den europæiske mobilitetsuge, den stigende deltagelse, fremme af miljøvenlige transportmetoder og organiseret med henblik på at præsentere bidraget til at skabe et levedygtigt miljø "Cykeltransport for kommuner Idé og projektansøgningspræmieoverrækkelse", 17. september blev udført i. Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, formand for formandskabet Kommunalpolitisk bestyrelse Prof. Dr. Sukru Karatepe, chef for EU-delegationen til Tyrkiets ambassadør Nikolaus Meyer-Landrut, TBB-præsident Fatma Sahin deltog og kommunale repræsentanter.

250 TUSEN TL TILDELING

Antalya Metropolitan Kommune, der deltog i TBBs cykeltransportidé og projektimplementeringskonkurrence for kommuner med "Integration of Bicycle in Public Transport Project", kom ind i top 538 blandt 10 projekter. Antalya Metropolitan Municipality vandt 250 tusind TL-tildelingspris med projektet, der gør det muligt for cykelbrugere nemt at skifte mellem cykler, busser og jernbanesystemer, som også er integreret i Antalya Card Mobile-applikationen. Deltager i prisoverrækkelsen afholdt i Ankara, præsident Nurettin Tonguç for transportafdelingen i Metropolitan Kommune, der uddelte plaketten til præsidenten for formandskabet, Local Government Policies Board Prof. Dr. Han tog det fra Şükrü Karatepe.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar