I dag i historie: 23 September 1856 Turkish Railway

I dag i historie
23. september 1856 Tyrkisk jernbaneshistorie begynder i 1856. Den første jernbanelinje, den 130 km lange İzmir - Aydın linje, blev først ramt af en indrømmelse til et britisk selskab i år. Representanten for Joseph Paxton, George Whytes, William og Augustus Rixon blev givet til Roberl Wilki.
I henhold til delegationsbeslutningen rapporteret til Ali Fuat Pasha den 23. september 1919; Bagdad-jernbanelinjen vil ikke blive ødelagt, det anmodes om ikke at foretage et faktisk angreb, medmindre de britiske angreb.
23 September 1931 River-Çankırı linje (104 km) blev bestilt.
23 September 2009 153. Inden for jubilæumsaktiviteterne er N 100. Arif Sayyars jernbanemaleriudstilling åbnet på Ankara Gar Art Gallery. Samme dag gav THM og TSM-kor i Kultur- og Turistministeriet en koncert. Hürriyet er vores rigtige tog Freedom Train blev mødt med en ceremoni på Ankara Station.
chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar