Økonomisk byrde ved udbrud af Coronavirus på tog 400 millioner TL

Økonomisk byrde ved udbrud af Coronavirus på tog 400 millioner TL
Økonomisk byrde ved udbrud af Coronavirus på tog 400 millioner TL

Den økonomiske byrde for jernbanetransport forårsaget af coronavirusepidemien begyndte gradvist at dukke op. Inden for rammerne af foranstaltningerne mod epidemien transporteres passagerer med 50 procent kapacitet på højhastighedstog (YHT); I stedet for 52 kan der kun foretages 20 ture om dagen. Mindst 225 passagerer transporteres ad gangen. Hovedlinjetogtjenester er ikke udført i de sidste 6 måneder. Derfor faldt indtægterne fra TCDD Tasimacilik betydeligt. Det anslås, at TCDD Tasimacilik, som lukkede 2019 med et tab på 1.1 milliarder TL, kunne gøre 300-400 millioner flere tab i år.


Ifølge nyheden om Olcay Aydilek fra Habertürk; ”Den dødbringende coronavirusepidemi har dybt påvirket transportindustrien, især luftfarten. På verdensplan kæmper luftfartsindustrien med en større krise, da der ikke er nok efterspørgsel hos passageren sammenlignet med den foregående periode på trods af normaliseringstrinene. Stater støtter flyselskaber på forskellige måder for at forhindre mulige konkurser i branchen. Det anses for, at sådanne skridt kan komme frem i den følgende periode.

JERNBANESEKTOREN UDFORDRER OGSÅ

Reduktionen af ​​rejser så meget som muligt tvinger også jernbanetransport. Jernbanetransportvirksomheder stod også over for et alvorligt tab af indtægter, da antallet af passagerer faldt dramatisk.

SKADEN ØGES

TCDD er for nylig blevet opdelt i to separate generaldirektorater som infrastruktur og ledelse. TCDD Tasimacilik er ansvarlig for passager- og godstransport.

TCDD Tasimacilik stoppede YHT, hovedlinje og regionale togtjenester i marts, da epidemien startede.

Med normaliseringstrinnene blev YHT-flyvninger genstartet i den sidste uge i maj. Inden for rammerne af foranstaltningerne mod epidemien er passagerer blevet transporteret med 50 procent kapacitet siden slutningen af ​​maj; I stedet for 52 foretages kun 20 ture om dagen. Mindst 225 passagerer transporteres ad gangen.

Konventionel eller "sædvanlig" at gøre med de såkaldte hovedlinjetog (mellem forskellige provinser i Tyrkiet) er stadig ikke tiden til at starte.

Denne situation vil reducere indtægterne fra TCDD Tasimacilik og øge dens tab. TCDD Tasimacilik afsluttede året 2019 med 1.1 millioner TL-tab. Det beregnes, at tabet i 2020 kan overstige 1.5 milliarder TL på grund af faldet i antallet af passagerer og flyrejser på grund af coronavirusepidemien.

VÆSENTLIG stigning i belastning

Kilder oplyste, at der vises en højere ydeevne i godstransport hver dag, og sagde: ”Vi kan sige, at godstransport har overskredet det foregående års data. Der er også passagerer, en del af dette tab er dækket af fordelen i lasten ”.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar