Den fornyede landingsbane i Milas Bodrum Lufthavn blev taget i brug

Den fornyede landingsbane i Milas Bodrum Lufthavn blev taget i brug
Den fornyede landingsbane i Milas Bodrum Lufthavn blev taget i brug

Statens lufthavnsmyndigheds (DHMİ) formand og daglig leder Hüseyin Keskin delte på sin twitter-konto (@dhmihkeskin): "10L-28R-landingsbanen i Milas Bodrum Lufthavn blev taget i brug og fornyet." sagde


Delingen af ​​vores General Manager er som følger:

  • 10L-28R landingsbanen i vores Milas Bodrum lufthavn, der øger sine luftfartsaktiviteter dag for dag med sit bidrag til turismen i vores land, er taget i brug igen.
  • Den parallelle taxa, der fungerer parallelt med denne landingsbane, er blevet taget i brug som en reservebane (RWY 10R-28L) i vedligeholdelsesperioden af ​​de nødvendige undersøgelser fra vores generaldirektorat. Der var således ingen forstyrrelser eller afbrydelser i flyvningerne.
  • Med denne undersøgelse har vores Milas Bodrum lufthavn to landingsbaner, der kan bruges alternativt. Dette er første gang fra Istanbul Sabiha Gokcen lufthavn landingsbane Tyrkiet tid henholdsvis 10. september 2020 05:43.


chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar