En vigtig tærskel blev passeret ved Silvan-dæmningen, Diyarbakırs skøre projekt

En vigtig tærskel blev passeret ved Silvan-dæmningen, Diyarbakırs skøre projekt
En vigtig tærskel blev passeret ved Silvan-dæmningen, Diyarbakırs skøre projekt

Om, at konstruktionen af ​​Generaldirektoratet for Statens Hydrauliske Værker (DSI) fortsætter, og at en vigtig tærskel er overskredet i Silvan-dæmningen, kendt som Diyarbakırs skøre projekt, Dr. Bekir Pakdemirli, Tyrkiets næststørste vandingsdæmning sagde, at færdiggørelsen af ​​kropsfyldstof.


Minister Pakdemirli sagde, at med idriftsættelsen af ​​Silvan-dæmningen vil der tages et vigtigt skridt for at nå kunstvandingsmålene i det sydøstlige Anatolien-projekt (GAP) i hele regionen, ”Silvan Dam er frontfronten på vores land og Europa med sine 175,5 meters højde og 8,7 millioner mXNUMX volumenlegeme. "det vil være den højeste dæmning af den betonforede dæmningstype."

Vigtig tærskel overskredet

Minister Pakdemirli fortsatte som følger med at understrege, at en vigtig tærskel blev efterladt i dæmningen, og kropsfyldningen var afsluttet:

"Silvan-dæmningen er den største og vigtigste komponent i Silvan-projektet, som er et af de vigtigste projekter i GAP. Dæmningen bliver den næststørste dæmning i GAP efter Atatürk-dæmningen med et reservoirvolumen på 7,3 milliarder m4. Inden for rammerne af 681-faset Silvan-projektet, mens mængden af ​​vand, der tilføres vanding fra Silvan Dam-reservoiret stiger i hvert trin, vil den elektriske energi, der genereres ved Silvan vandkraftværk, falde. Over tid vil energiproduktionen således falde fra 88,41 millioner kilowatt-timer til 1,791 millioner kilowatt-timer, mens vand, der gives til kunstvanding, stiger til XNUMX millioner kubikmeter ”.

Vil bidrage med 1,91 milliarder TL til økonomien årligt

Minister Pakdemirli, der sagde, at med idriftsættelsen af ​​projektet, vil et samlet areal på 1.689.920 dekar, hvoraf 661.310 dekar er attraktivt, og 2.350.580 dekar pumpning, mødes med vand, ”Således vil ca. 305 tusind mennesker blive ansat, og 1,91 milliarder TL vil bidrage til økonomien om året”.

Gør måldæmningen klar til at indlægges i begyndelsen af ​​2021

Minister Pakdemirli understregede, at de samlede omkostninger ved Silvan-projektet er 2020 milliarder lira til 13,25-priser, "Vi sigter mod at afslutte frontfrontbetonproduktionen af ​​denne enorme dæmning, som vi har afsluttet kropsfyldningen ved at overskride en vigtig tærskel inden udgangen af ​​2020 og gøre dæmningen klar til at holde vand i begyndelsen af ​​2021" han færdig med sine ord.

Hibya News Agencychat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar