WHO Istanbul Emergency Office blev indviet

WHO Istanbul Emergency Office blev indviet
WHO Istanbul Emergency Office blev indviet

Republikken Tyrkiet og Verdenssundhedsorganisationen (WHO) i henhold til aftalen mellem "Humanitær og beredskabssundhed", som vil operere i diskrete geografiske områder på WHO's kontor i Istanbul, sundhedsminister Dr. Fahrettin Koca og WHO's regionale direktør for Europa Dr. Det blev åbnet med en ceremoni, hvor Hans Kluge deltog via videokonferencemetode.


Sundhedsminister Koca, WHO's regionale direktør for Europa Dr. Han startede med at udtrykke sin glæde over at komme sammen med Kluge inden for rammerne af et andet vigtigt sundhedsinitiativ.

I en erklæring om, at forholdet til WHO, deres nærmeste partnere inden for sundhed, fortsætter med at udvikle sig i en mere lagdelt og flerretningsudvikling end nogensinde før, sagde Koca, ”Vores rolle i både regional og global sundhed øges med vores lands succeser inden for sundhed inden for de sidste 20 år under ledelse af vores præsident. Vores sundhedssystem, som er blevet stærkt genopbygget i lyset af erfaringerne fra vores tidligere erfaringer, og vores humanitære diplomati, som er hjørnestenen i vores udenrigspolitik, har været de to vigtigste søjler i vores aktive rolle i regional og global sundhed. Vores forhold til WHO, vores nærmeste partner, er fortsat med at udvikle sig på grundlag af gensidig fordel ”.

Han sagde, at han er glad for at åbne WHOs Istanbul-kontor for humanitære nødsituationer, som er et af de mest konkrete eksempler på dette samarbejde, og hvis økonomiske aftale de underskrev i juli, sagde Koca:

”Kontoret, der har arbejdet siden 2013, har til formål at bidrage til regional og global sundhed ved at blande WHOs tekniske ekspertise med sin banebrydende rolle i humanitære og sundhedsmæssige nødsituationer i vores land.

Dette kontor vil arbejde inden for områder som reaktion på humanitære kriser, nødforebyggelse og reaktion, risikostyring og kapacitetsopbygning i den europæiske region, især Kovid-19, som har påvirket verden. Derudover vil kontorets arbejde med Kovid-19-pandemien også kaste lys over kampen mod pandemien, da den er unik inden for sit felt og kun vil arbejde med økonomisk og teknisk kapacitet til humanitære og sundhedsmæssige nødsituationer. Med al denne indsats vil Istanbul-kontoret bidrage til vores lands banebrydende rolle i humanitære og sundhedsmæssige nødsituationer og den videre udvikling af de netværk, det har etableret, og vil gøre vores land til et centrum på dette område. Jeg ønsker, at kontoret er et kontor, der ikke kun imødekommer behovene i vores region, men også tilbyder globale output og ønsker, at det er gavnligt for global og regional sundhed ”

I sin tale ved ceremonien, han deltog i København, sagde Kluge, at i dag er meget vigtig og fortsatte sine ord som følger:

”Vi åbner dette center, når verden gennemgår en pandemi, der aldrig har været set før. Vi taler om en sundhedsnødsituation, der kun kan ske for mennesker i et århundrede og forårsager en million dødsfald og næsten 30 millioner infektioner over hele verden. Men i lyset af denne udfordring afslører åbningen af ​​vores geografisk adskilte kontor også, hvor vigtig menneskelig modstand, håb og håb sammen er. Desuden viser det os selvfølgelig, hvor vigtig global og regional solidaritet er. På denne måde vil vi alligevel besejre denne virus. "

Tak til præsident Erdogan

Kluge udtrykte sit ønske om at takke præsident Recep Tayyip Erdogan og sagde: ”Hr. Erdogan præsenterede en sådan vision, at den var medvirkende til oprettelsen af ​​FN-kontoret. Jeg har allerede sendt det til de ærede ministre, næste gang jeg vil takke ham personligt, da jeg besøgte Tyrkiet i denne sag, "sagde han.

Den endelige aftale om åbningen af ​​kontoret, som også vil fungere i nødsituationer og epidemier, især i kampen mod Covid-19, er sundhedsminister Dr. Fahrettin Koca og WHO's regionale direktør for Europa Dr. Underskrevet af Hans Kluge den 9. juli 2020 i Ankara.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar