Hvordan udføres undersøgelse af E-Pulse Covid-19 testresultater? Hvordan laver jeg e-forvaltning Corona-testresultatforespørgsel?

Hvordan udføres undersøgelse af E-Pulse Covid-19 testresultater? Hvordan laver jeg e-forvaltning Corona-testresultatforespørgsel?
Hvordan udføres undersøgelse af E-Pulse Covid-19 testresultater? Hvordan laver jeg e-forvaltning Corona-testresultatforespørgsel?

Hvordan forespørges resultatet af e-forvaltningens koronatest? Kampen mod Covid-19-virus, der startede i Kina og ramte alle verdens lande, fortsætter over hele verden, inklusive vores land. Borgere, der mistænker på grund af Covid-19 symptomer, har testen og kan lære resultatet uden at gå på hospitalet. Så hvordan udspørges E-Pulse Covid-19 testresultatet?


Applikationer som e-forvaltning og e-puls, som er en af ​​de bekvemmeligheder, som staten tilbyder borgerne, gør det let at udføre sundhedstransaktioner. Corona-testresultater, såsom at lave en aftale og indlæringsresultater, kan også læres via e-puls.

HVORDAN LÆRES RESULTATET AF E-PULSE COVID-19-TESTEN?

Borgere, der har en coronavirus-test, kan få resultaterne fra "eNabız" -applikationen.

  • For dine testresultater skal du først e-Pulse (enabiz.gov.trLog ind på siden. Når du er kommet ind i systemet, skal du klikke på kategorien "Min analyse" på venstre skærm.
  • Klik på skærmen "Covid 19 testresultater" på den nye side, der åbnes.
  • Udfyld derefter dine personlige oplysninger såsom TR ID-nummer, mobiltelefonnummer, stregkodenummer. Du kan se dine tidligere hospitalrapporter inklusive dit covid-19 testresultat i det vindue, der åbnes.

HVAD ER E-PULSE?

e-puls; Borgere kan se og administrere personlige sundhedsoplysninger individuelt i den internetbaserede service og telefonapplikation Indført i praksis af Sundhedsministeriet i Republikken Tyrkiet er et personligt sundhedsregistreringssystem, der anvendes i Tyrkiet.

Uanset hvor dine undersøgelser, tests og behandlinger udføres, fra e-Nabız, kan du administrere alle dine sundhedsoplysninger og få adgang til dit medicinske CV på ét sted.

Verdens største og mest omfattende sundhedsinformatik-station, som du kan få adgang til sikkert på internettet, hvor dine helbredsjournaler kan evalueres af læger inden for rammerne af den autorisation, du har givet, hvilket øger kvaliteten og hastigheden af ​​diagnosen og behandlingsprocessen og etablerer et stærkt kommunikationsnetværk mellem dig og din læge. struktur.

HVORDAN LOGIN TIL E-NABIZ?

Godkendelse er mulig på to måder, når du logger ind på systemet.

1. Du kan logge ind på systemet med dit TR-nummer ved hjælp af din E-Government-adgangskode, E-signatur eller mobil signatur via E-Devlet-gatewayen (figur 1). Når du klikker på posten E-forvaltning, bliver du dirigeret til posten E-forvaltning, som du ser i figur 2.

Brugsbetingelser er på den første skærm, hvor du henvises til at oprette dine profiloplysninger, når du logger ind. For at begynde at oprette din profil skal du markere afkrydsningsfeltet ud for teksten "Jeg har læst brugsbetingelserne for e-Nabız-systemet".

For at oprette dine profiloplysninger er trin 2 dine personlige oplysninger.

Fra delingsindstillingerne kan du vælge, hvem du vil have adgang til dine personlige sundhedsoplysninger. Det sidste trin i oprettelsen af ​​dine profiloplysninger er adgangsoplysninger. Her skal du oprette og indtaste dine mobiltelefonoplysninger og den e-Nabız-adgangskode, du vil bruge til at logge ind på systemet. Derefter, ved at skrive adgangskoden til engangsbrug sendt til din mobiltelefon i feltet Bekræft kode, vil du kunne aktivere e-Nabız.

2. Hvis du ikke har en e-forvaltningsadgangskode, kan du logge ind på systemet ved at registrere dit mobiltelefonnummer hos din familielæge, der er registreret i Sundhedsministeriet og bruge den adgangskode til engangsbrug, der er sendt til dig via en sms til din telefon.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer