EBA Access Points i Izmir Open den 28. september

EBA Access Points i Izmir Open den 28. september
EBA Access Points i Izmir Open den 28. september

Izmir Metropolitan Municipality åbner 10 EBA-adgangspunkter mandag den 28. september for at støtte studerende til at modtage fjernundervisning på grund af pandemien. Der lægges vægt på hygiejneregler og social afstand på EBA-adgangspunkter.


Izmir Metropolitan Municipality understøtter studerende, der modtager fjernundervisning på grund af pandemien. Metropolitan Kommune åbner 10 EBA-adgangspunkter på kursuscentre på Vocational Factory i forskellige distrikter til grundskole-, gymnasium- og gymnasieelever gratis mandag 28. september. Der lægges vægt på hygiejneregler og social afstand på EBA-adgangspunkter.

4 GB internet- og tabletsupport pr. Måned

İzmir Metropolitan Municipality vil yde støtte til børn, der ikke har adgang til internettet i uddannelsesperioden 2020-2021, der startede under pandemiske forhold, bestående af 4 tusind internetpakker på 20 GB pr. Måned. 3 tabletter distribueres til børn, der ikke har en tablet og en computer

İzmir Metropolitan Kommunes borgmester Tunç Soyer sagde: ”Som İzmir Metropolitan Municipality vil vi fortsat være sammen med alle børn, der studerer i økonomiske vanskeligheder. Vi trækker ikke støtte fra uddannelse, ”sagde han.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar